http://heygigantor.tumblr.com/post/73237278295/seasons-of-love-glee-cast-season- 3-graduates
Nie wiedziałam że piosenka "Season on love" była śpiewana w 3 sezonie przez stare postacie, ostatnio to znalazłam. Czy to jest naprawdę wersja z 3 sezonu? nie pamiętam żeby to śpiewali
No skoro słyszymy tam Brittany Finna czy Pucka tzn że tak :D pewnie kawałek po prostu nie zmieścił się w jakimś odcinku tak jak któraś piosenka śpiewana przez Brittany już niestety nie pamiętam jaki był jej tytuł :) tak samo zrobiono przecież z jedną piosenką Tiny w tym sezonie :) Mieszane uczucia co do tej wersji w sumie nie wiem która podoba mi się bardziej... mamy tutaj świetną Rachel i wręcz piszczącego Kurta ( nie pamiętam kiedy Kurt zaśpiewał tak słabo jak tutaj )
zajebista wersja <3 brakowało mi głosu Rachel w tej piosence. Ale piszczący Kurt wszystko psuje....
wow nie tylko ja to usłyszałem :D a już się bałem że to przez to że nie przepadam za tą postacią :D ale jak widać troszkę tego obiektywizmu we mnie pozostało
Moim zdaniem ta piosenka byłaby świetna na zakończenie 3 sezonu, bo szczerze powiem że w tym 3 sezonie w końcowych odcinkach śpiewali piosenki które mi się niezbyt podobały, np te piosenki kiedy ci co zostają śpiewali dla przyjaciół którzy kończą już szkołe i odwrotnie( nie pamiętam tytułów dokładnie) a ta piosenka byłaby 150 razy lepsza. Nie wiem czemu akurat taki fajny kawałek usunęli cóż szkoda.
A mi brakuje strasznie starego dobrego Glee :( po prostu ten serial teraz to już nie to samo co kiedyś niestety