Muszę przyznać, że na początku nie chciałam oglądać tego serialu bo myślałam, że to jakaś kolejna młodzieżowa szmira z USA. Chodź znałam Lea Michele gdyż od dawna jestem fanką musicali i przedstawień na Broadway'u a "Spring Awakening" na youtube oglądałam chyba 10 razy, to i tak nie za bardzo byłam skora by poświęcić mój czas na ten serial gdyż myślałam że to kolejny High School Musical, ale później oglądając Golden Globes zobaczyłam ,że wygrali w swojej kategorii i to po wyemitowaniu niespełna 13 odcinków stwierdziłam, że coś musi być na rzeczy i jeszcze tego samego wieczoru zobaczyłam wszystkie odcinki na Megavideo. I tak się zaczęło.Płyty z muzyką wszystkie mam a z mojego odtwarzacza lecą praktycznie tylko piosenki z Glee :) I chodź widzę na forach wielu fanów tego serialu to jestem ciekawa kiedy w Polsce ruszy Gleemania? Czy też znowu nasz kraj wszystko ominie i np. jeżeli ekipa rozszerzy swoje koncerty na Europe to czy znowu będzie trzeba wyjeżdżać do Londynu czy Berlina na koncert?Pozdrawiam wszystkich fanów Glee :)