PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Będą Beatlesi czy LSD? :)

użytkownik usunięty
GBD

Tina śpiewająca Beatlesów po LSD?

użytkownik usunięty

Hahah, rozwaliło mnie to ;D

użytkownik usunięty
GBD

Co to LSD ? O.o

ocenił(a) serial na 7

Google nie gryzie :)

użytkownik usunięty
GBD

no patrzylam i jest i pisze ze to jakas choroba , i co to znaczy bo 'bumbumbum' napisał/a że Tina bedzie spiewać beatlesów PO LSD więc ona bedzie to spiewac po lsd ? co ? ;/

ocenił(a) serial na 7

LSD to kwas który powoduje halucynacje, popularny narkotyk. Beatlesi to ćpali. Oryginalny tytuł piosenki to "Lucy in the Sky of Diamonds". Zestaw wielkie litery i pomyśl o czym oni śpiewali :)

użytkownik usunięty
GBD

Na gleeclub. pl :)))) przeczytałam, że:
Tina zostaje wybrana królową balu, jednak czeka ją podobny los jak w "Carrie". Królem balu zostaje Stoner Brett (<3)

W Carrie laska została oblana świńską krwią, kiedy została królową balu. Wikipedia powiedziała mi też, że bohaterka obudziła się na koniec filmu i okazało się, że to był sen. Mam nadzieję, że w przypadku Tiny też cała akcja okaże się snem (albo skutkiem brania LSD), bo mam trochę dość tego, że robią z niej taką ofiarę. Niech dziewczynie się wreszcie coś uda.

użytkownik usunięty

a i jest to odcinek z muzyką Beatlesów :D

użytkownik usunięty

Mogę się mylić bo nie pamiętam dokładnie , ale tytułowej "Carrie" to się nie przyśniło to naprawdę się stało oblali ją świńska krwią, a ona wszystkich zabiła. Po za tym jak pamiętam to już Rachel miała atak paniki , że ktoś ją obleje świńską krwią jak "Carrie" kiedy została wybrana królową balu...

użytkownik usunięty

aha, bardzo możliwe, Wikipedia często kłamie albo ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem :P. No, to może być śmiesznie, jak Tina wszystkich pozabija.

użytkownik usunięty

hehe nie czytałem wiki , i nie czytałem tez książki , widziałem tylko kilka ekranizacji filmowych , dlatego jak pisałem również mogę się mylić ,bo może scenarzyści podkręcali książkę w filmie tak żeby było drastyczniej. Oczywiście tytułowa Carrie zabijała umysłem ( psychokineza ) , więc jeżeli będą przerabiać cały wątek nie tylko oblanie Tiny krwią/farbą na balu , to pewnie przedstawią to w taki sam sposób jak to było w odcinku z zamianą ról bohaterów kiedy Tina "walnęła się w łeb" ... więc wątek może być mega śmieszny ( zobaczyć jak Tina wyobraża sobie jak zabija wszystkich za to co jej zrobili )

ocenił(a) serial na 10

Chyba slushie

użytkownik usunięty
Kaoshi

pisz pełnym zdaniem...

ocenił(a) serial na 10

Chyba Tina zostanie oblana slushie na tym balu

użytkownik usunięty
Kaoshi

Możliwe ale może to być również farba , krew podawałem tylko ze względu na "Carrie"