no patrzylam i jest i pisze ze to jakas choroba , i co to znaczy bo 'bumbumbum' napisał/a że Tina bedzie spiewać beatlesów PO LSD więc ona bedzie to spiewac po lsd ? co ? ;/
LSD to kwas który powoduje halucynacje, popularny narkotyk. Beatlesi to ćpali. Oryginalny tytuł piosenki to "Lucy in the Sky of Diamonds". Zestaw wielkie litery i pomyśl o czym oni śpiewali :)
Na gleeclub. pl :)))) przeczytałam, że:
Tina zostaje wybrana królową balu, jednak czeka ją podobny los jak w "Carrie". Królem balu zostaje Stoner Brett (<3)
W Carrie laska została oblana świńską krwią, kiedy została królową balu. Wikipedia powiedziała mi też, że bohaterka obudziła się na koniec filmu i okazało się, że to był sen. Mam nadzieję, że w przypadku Tiny też cała akcja okaże się snem (albo skutkiem brania LSD), bo mam trochę dość tego, że robią z niej taką ofiarę. Niech dziewczynie się wreszcie coś uda.
Mogę się mylić bo nie pamiętam dokładnie , ale tytułowej "Carrie" to się nie przyśniło to naprawdę się stało oblali ją świńska krwią, a ona wszystkich zabiła. Po za tym jak pamiętam to już Rachel miała atak paniki , że ktoś ją obleje świńską krwią jak "Carrie" kiedy została wybrana królową balu...
aha, bardzo możliwe, Wikipedia często kłamie albo ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem :P. No, to może być śmiesznie, jak Tina wszystkich pozabija.
hehe nie czytałem wiki , i nie czytałem tez książki , widziałem tylko kilka ekranizacji filmowych , dlatego jak pisałem również mogę się mylić ,bo może scenarzyści podkręcali książkę w filmie tak żeby było drastyczniej. Oczywiście tytułowa Carrie zabijała umysłem ( psychokineza ) , więc jeżeli będą przerabiać cały wątek nie tylko oblanie Tiny krwią/farbą na balu , to pewnie przedstawią to w taki sam sposób jak to było w odcinku z zamianą ról bohaterów kiedy Tina "walnęła się w łeb" ... więc wątek może być mega śmieszny ( zobaczyć jak Tina wyobraża sobie jak zabija wszystkich za to co jej zrobili )