PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

https://www.youtube.com/watch?v=LYOJxB-YVcM Nie wiem jak wy ale ja zbieram szczękę z podłogi :D Blaine w łóżku z Brittany ??? :D To musi być jakiś sen czy wyobraźnia... A swoją drogą to co mówi Kurt do B w trailerze ?

ocenił(a) serial na 7
marekwyszosiat

Jest wściekły że Blaine go okłamał. Coś czuję że ta para szykuje się do zerwania. Brittany i Blaine w łóżku? Nie wiem co myśleć, może to jakieś przywidzenie bo nie widzę w tym większego sensu. Sam i Mercedes nadal razem i bardzo dobrze przynajmniej scenarzyści odbiegli od chorego pomysłu połączenia Rachel z Samem. Szkoda ze w odcinku nie będzie Santany,( nadal dziwi mnie to że skoro sceny były już nagrane to je wykasowali, mówcie co chcecie ale coś tu nie gra z Nayą w tym serialu). Rachel i ten jej serial, zobaczymy jak się wszystko potoczy. Chociaż wolałabym żeby dostała po tyłku bo zaczyna zbytnio gwiazdorzyć :))

ocenił(a) serial na 10
alunia_kiss

Myślałem że to coś związanego z Brittany ;) Podejrzewam ze wyjdzie na jaw że Kurt nie będzie odgrywał żadnej roli w przedsięwzięciu June... Też ciesze się z Samcedes z tego samego powodu ;) Nie widzę gwiazdorzenia Rachel no ale moze za bardzo lubię to postać ;)

ocenił(a) serial na 10
marekwyszosiat

a nie jednak widzę po obejrzeniu odcinka ;D no ale taka charakterystyka postaci Rachel gwiazdorzyła nawet jak nie była gwiazdą ;)

ocenił(a) serial na 8
marekwyszosiat

Blittany hahah uśmiałem się :) No zobaczymy co z tego będzie :) Ale to na 100% jakiś sen

ocenił(a) serial na 10
buuu022

Ja obstawiam retrospekcje i to właśnie o to pewnie chodzi Kurtowi mówiąc że Blaine go okłamał - przespał kiedyś z dziewczyną.

ocenił(a) serial na 8
dosia_22

Umarłam :D nie mogę się doczekać następnego odcinka. Szczerze mówiąc już miałam dość tego, że nie ma żadnych wielkich kłótni itd.

ocenił(a) serial na 7
Tucha97

No to teraz myślę że te dwie bomby Ryana na koniec sezonu to rzeczywiście rozstanie Klaine-patrząc na tę kłótnie tej dwójki, a druga bomba będzie dotyczyć Pewnie Rachel tylko ciekawe czego dokładnie pewnie dostanie po tyłku z czymś

ocenił(a) serial na 10
alunia_kiss

Klaine się nie rozstaną chyba tak napisał komuś Ryan na twitterze ;)

ocenił(a) serial na 10
dosia_22

blaine okłamał kurta, bo nie powiedział mu, że june nie chce go na scenie podczas koncertu obok blaine'a, a co ważniejsze poradziła mu, żeby pozbył się kurta.