https://www.youtube.com/watch?v=LYOJxB-YVcM Nie wiem jak wy ale ja zbieram szczękę z podłogi :D Blaine w łóżku z Brittany ??? :D To musi być jakiś sen czy wyobraźnia... A swoją drogą to co mówi Kurt do B w trailerze ?
Jest wściekły że Blaine go okłamał. Coś czuję że ta para szykuje się do zerwania. Brittany i Blaine w łóżku? Nie wiem co myśleć, może to jakieś przywidzenie bo nie widzę w tym większego sensu. Sam i Mercedes nadal razem i bardzo dobrze przynajmniej scenarzyści odbiegli od chorego pomysłu połączenia Rachel z Samem. Szkoda ze w odcinku nie będzie Santany,( nadal dziwi mnie to że skoro sceny były już nagrane to je wykasowali, mówcie co chcecie ale coś tu nie gra z Nayą w tym serialu). Rachel i ten jej serial, zobaczymy jak się wszystko potoczy. Chociaż wolałabym żeby dostała po tyłku bo zaczyna zbytnio gwiazdorzyć :))
Myślałem że to coś związanego z Brittany ;) Podejrzewam ze wyjdzie na jaw że Kurt nie będzie odgrywał żadnej roli w przedsięwzięciu June... Też ciesze się z Samcedes z tego samego powodu ;) Nie widzę gwiazdorzenia Rachel no ale moze za bardzo lubię to postać ;)
a nie jednak widzę po obejrzeniu odcinka ;D no ale taka charakterystyka postaci Rachel gwiazdorzyła nawet jak nie była gwiazdą ;)
Blittany hahah uśmiałem się :) No zobaczymy co z tego będzie :) Ale to na 100% jakiś sen
Ja obstawiam retrospekcje i to właśnie o to pewnie chodzi Kurtowi mówiąc że Blaine go okłamał - przespał kiedyś z dziewczyną.
Umarłam :D nie mogę się doczekać następnego odcinka. Szczerze mówiąc już miałam dość tego, że nie ma żadnych wielkich kłótni itd.
No to teraz myślę że te dwie bomby Ryana na koniec sezonu to rzeczywiście rozstanie Klaine-patrząc na tę kłótnie tej dwójki, a druga bomba będzie dotyczyć Pewnie Rachel tylko ciekawe czego dokładnie pewnie dostanie po tyłku z czymś