PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

ULUBIONA POSTAC

ocenił(a) serial na 10

kto jest waszą ulubioną postacią???

hm..... Puck wedlug mnie :)

ocenił(a) serial na 7
sara137_2

Artie. ^^
Ma cudowny głos... :D
Jakoś go lubię, najbardziej ze wszystkich.
Chociaż Puck'a tez uwielbiam :P

ocenił(a) serial na 9
sara137_2

Moją Will, także w parze z Emmą ;).

Ale z samego chóru uwielbiam Kurta :P.

TheFuturist

Kurt jest moim ulubieńcem <3
Zauważyłam że dużo osób lubi Puck'a,
a ja za nim właśnie jakoś nie przepadam :p

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

Zdecydowanie Puck!! Jest naprawde świetny. Wole jego niż Finna

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

Ja najbardziej lubię Sue Sylvester:)
A z chórku Quinn --> She's hot!

ocenił(a) serial na 8
radess

Kurt :D zdecydowanie. ^^
Finn jest tępyy...
Quinn przepiękna...
noo i Puck. ;>
a Rachel wkurzająca, ale jak sie na nią nie patrzy to ma piękny głos ;P

ocenił(a) serial na 7
sara137_2

Nie wiem co wy widzicie w tym całym Packu, lubicie go pewnie tylko dlatego, że jest przystojny. Ja tam najbardziej lubię Sue Sylvester! :P

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

Jasne, że Kurt. Nie ma sobie równych. Tak samo Sue, najbardziej barwna postać w serialu. Nie wiem czemu ale Quinn tez lubię (przynajmniej bardziej niż Rachel).

Ale i tak najlepsze są momenty z panem dyrektorem Figginsem. Scena gdy chór śpiewał Push It i jego ruchy na widowni są niezapomniane.

ocenił(a) serial na 8
emiwas

hehe... ogladam ten serial drugi raz i wasnie wczoraj byl ten odcinek:)
faktycznie to jak dyrek sie ruszal do muzyki nieziemskie:)
no i oburzenie Sue jak tupal noga w rytm do "push it" xD

ocenił(a) serial na 10
radess

albo te momenty gdy Will i Sue siedzą przed dyrektorem, bo coś przeskrobali i ten do nich:
- Sue, Schu
z takim świetnym tonem XD

i jeszcze ta jego reklama, co Sue go szantażowała ^^

emiwas

Ciesze się, że więcej osób zwraca uwagę na przezabawną i przesypmantyczną postać dyrektora Figgins'a. Większość, a nie wiem, czy nie wszystkie sceny z nim mają w sobie coś mile śmiesznego. :D

Moment kiedy Figgins przyznaje się, że wierzy i boi się wampirów. Ponownie jego niezwode ruchy na widowni przy Toxic w wykonaniu glee. No i ten jego powalacjący akcent. :D

sara137_2

Sue i Kurt s najlepsi. :D
Oprocz nich lubie jeszcze Quinn i Pucka.

(kurcze, nie chca mi sie pisac polskie litery ;/ )

ocenił(a) serial na 8
nancy500

Jeśli chodzi o samą postać, to mnie się podoba Quinn, nie dlatego, że jest ładna, czy cokolwiek, ale to jak się zachowuje, jej intrygi, Zdecydowanie wyróżnia się na tle innych Pań występujących w "Glee", choć jest tylko postacią drugoplanową.
Jeśli chodzi o mężczyzn ciekawą postacią jest Will ;D

A tak poza tym aktorzy może mało znani, lecz dobrze grają, a gra aktorska Kent Avenido(Howard Bamboo), jest po prostu genialna ;p

pawel_h21

Quinn, Puck oraz Sue. ; )

Blair

Hmm jak dla mnie Will, Sue i Kurt zdecydowanie. A kto waszym zdaniem ma najlepszy głos? Może inaczej który wam najbardziej przypadł do gustu? Ja uwielbiam mocny i barwny głos Mercedes noi Rachel, prześlicznie śpiewa :).

ocenił(a) serial na 8
nath

--> najlepszy (najbardziej wszechstronny) glos ma wg mnie Rachel
niektore piosenki zaspiewane lepiej niz w oryginale
--> jednak jesli chodzi o barwe to Quinn:)
nie wiem czemu ale na soundtrack'u z gLee sa 3 piosenki w jej wykonaniu i zawsze jak je slysze to mi sie geba smieje:D

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

zdecydowanie Artie. ma przepiękny glosy i w ogóle jest super :)

sara137_2

1. kurt . jego interpretacja 'defying gravity' jest, razem z 'and i'm telling you' moim ulubionym utworem w calym serialu.

2. sue . no bo jak ; )

uwielbiam leę michelle, ale trochę mnie tu irytuje . zwłaszcza ze wzgledu na mimikę twarzy kiedy śpiewa .

p.s. puck też jest świetny .

ocenił(a) serial na 4
sara137_2

Zdecydowanie... Emma xD
I Will :)

ocenił(a) serial na 9
Madeline

Zdecydowanie najlepsza jest Sue :D
Na drugim miejscu Puck, a potem Emma

ocenił(a) serial na 9
Annie_Falubaz

1# Finn i jego wiecznie obecne bystre sporzenie ;D
2# Na drugim miejscu Rachel za jej kompletne nieprzystosowanie do realiów
panujących w społeczeństwie.

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

Emma, Puck (swietny byl w acafellas!)

Santana ma charakterek, mogli by bardziej rozbudowac jej watek ;)

sara137_2

Męska: Will, Puck
Żeńska: Quinn, Emma no i oczywiście SUE =))

użytkownik usunięty
sara137_2

Rachel - za bycie "ni z gruszki, ni z pietruszki" w kontaktach z innymi ;-)

Kurt - za styl, plus to jego spojrzenie wyrażające dezaprobatę :P

ocenił(a) serial na 10

Kurt :D Dodaje sporo humoru w serialu :D
Polska strona - http://www.glee.yoyo.pl/

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

Jak dla mnie to wszystkie są rewelacyjne, jednak najbardziej lubię Rachel - po prostu świetna postać i do tego potrafi zaśpiewać chyba wszytko. Poza tym bardzo lubię jeszcze Quinn (najprawdopodobniej dlatego, że pod względem urody to mój typ dziewczyny) oraz wiadomo Sue (ją chyba wszyscy lubią). I jeszcze zdecydowanie świetny jest dyrektor Figgins oraz Howard :)

sara137_2

Dziwie się czemu nie wymieniliście Mercedes :P Szczególnie mi się podobała w piosence o samochodzie (Kurt)
Lubię też postać Finna - taki ciapowaty
Co do humoru to Sue rządzi :P niektóre teksty rozwalały

ocenił(a) serial na 9
5rostek5

Rachel i Will;)

ocenił(a) serial na 9
sara137_2

a moim skromnym zdaniem najlepszą postacią jest Rachel. w końcu główna bohaterka serialu nie jest nudna i przewidywalna. uwielbiam w tej postaci to że jest niesamowicie irytująca i "trochę" nienormalna. no i oczywiście ta dziewczyna to ma GŁOS!!! (gadajcie sobie co chcecie ale dla mnie może śpiewać w każdym odcinku)

ocenił(a) serial na 6
moniqe09

Rachel- za to, że się z nią uosabniam pod względem charakteru i oczywiście za jej głos:)
Quinn- idealna w każdym calu, wredna, ładna i utalentowana
Will- też bym chciała mieć takieeeego nauczyciela
Emma- jej pedantyzm jest rozbrajający
:)

smgfan

Sue ofc! potem Puck mrrr no i dyrektor haha! xd boże ten jego zabawny akcent ^^ a no i Finn też taki głupkowaty przez to wydaje sie słodki ;d
jedynie nudzi mnie ten na wózku i jego laska chinka ^^

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

Wg mnie tylko krowa nie zmienia zdania:)
już od ostatniego bodajże odcinka moją ulubienicą jest Brittany. Tekst z odcinka 1x16 "Home" "I'm pretty sure my cat's been reading my diary" powalił mnie na nogi:D
A w następnym odcinek zapowiada się na jeszcze lepszy:
http://www.youtube.com/watch?v=HvbqeszppWM <--- Preview Clip z "Bad reputation"
to nie hce niech nie ogląda, ale Brit rozbraja:)

ocenił(a) serial na 7
sara137_2

Ja tam najbardziej lubię Rachel :) Za jej ubiór, irytujący charakter no i piękny głos... Normalnie zazdroszczę jej.

sara137_2

Oczywiście Sue :D, później dopiero Puck, Kurt, Brittany, Quinn. NIENAWIDZĘ FINNA, uważam że nie powinnien być liderem, o niebo lepszy głos ma Puck. To samo dotyczy Rachel, która praktycznie dostaje każdą piosenkę, a pozostali to tylko chórek dla tej dwójki. Jedynym odcinkiem w którym się do niej przekonałam było gdy zaczęło się rodzić coś pomiędzy nią a Puckiem (niestety długo to nie potrwało), ale mam cichą nadzieję że jeszcze do siebie powrócą ;)

sara137_2

Tutaj mam problem. Postacie są tak różnorodne i nietuzinkowe, że nie jestem w stanie wskazać tej "naj". W zależności od odcinka wysuwa się grupa faworytów, ale nie potrafię wskazać jednej postaci. Rachel jest maniakalna, ale rozbrajająca. Finn rusza się jak kloc, ale wynagradza to grą i śpiewem. I tak można o wszystkich.

libelula

Kurt, Quinn, Sue i oczywiście Brittany.. ;D

ocenił(a) serial na 8
globus

Najbardziej lubię Sue :)
Później Figgins (uwielbiam to jak Sue się nad nim znęca), Mercedes, Kurt, Puck, Finn, Rachel nie jest zła (puls za głos).

Shiny_Thing

z męskich postaci to kurt :) a z rzenskich lubie oczywiscie sue i mercedes.

sara137_2

Ja Lubie ... Sue Sylvester mimo jej Obsesji na punkcie Glee Klubu .
I Quinn tez jest w pozodku szczegolnie kiedy prawda o jej dziecku wyszla na jaw .

sara137_2

Ja lubię wszystkich z wyjątkiem Finna, Brittany i Santany. A najbardziej Willa, Emmę, Sue Sylvester, Mercedes, Pucka i ostatnio Jesse'ego.

Davus

No i Kurta, oczywiście.

ocenił(a) serial na 8
Davus

Finn, Brittany, Santana i Quinn a no i Rachel

edi20091

Santana i Sue :)

Sabbath_PL

Puck, Quinn i Emma.

ocenił(a) serial na 7
gossipgirl_plotkara

Santana Lopez i Sue Sylvester

sara137_2

Kurt, Sue i Santana- trzy najlepsze postacie w całym serialu moim zdaniem :) Mercedes również bardzo lubię, chociaż na początku serialu trochę mi podpadła przez te Kłopotony, ale później znów wróciła do łask.

sara137_2

Blaine, Rachel, Santana, Quinn i Puck.;) Najlepsze postacie i najlepsze głosy.

ocenił(a) serial na 7
isahara

Santana, Sue i Brittany (ta ostatnia głównie za swoje mądrości)

użytkownik usunięty
sara137_2

Jessie i Rachel..

ocenił(a) serial na 8

Santana (ładna, ładnie śpiewa i wg), Brit ( ta jej mądrość <3 ) Jessie (ten głos *.*) Sue ( poprostu... ) Sam ( śliczny )... wszystkich lubię, ale pierwszą 3 najbardziej ! :)