kto jest waszą ulubioną postacią???
hm..... Puck wedlug mnie :)
Artie. ^^
Ma cudowny głos... :D
Jakoś go lubię, najbardziej ze wszystkich.
Chociaż Puck'a tez uwielbiam :P
Kurt jest moim ulubieńcem <3
Zauważyłam że dużo osób lubi Puck'a,
a ja za nim właśnie jakoś nie przepadam :p
Kurt :D zdecydowanie. ^^
Finn jest tępyy...
Quinn przepiękna...
noo i Puck. ;>
a Rachel wkurzająca, ale jak sie na nią nie patrzy to ma piękny głos ;P
Nie wiem co wy widzicie w tym całym Packu, lubicie go pewnie tylko dlatego, że jest przystojny. Ja tam najbardziej lubię Sue Sylvester! :P
Jasne, że Kurt. Nie ma sobie równych. Tak samo Sue, najbardziej barwna postać w serialu. Nie wiem czemu ale Quinn tez lubię (przynajmniej bardziej niż Rachel).
Ale i tak najlepsze są momenty z panem dyrektorem Figginsem. Scena gdy chór śpiewał Push It i jego ruchy na widowni są niezapomniane.
hehe... ogladam ten serial drugi raz i wasnie wczoraj byl ten odcinek:)
faktycznie to jak dyrek sie ruszal do muzyki nieziemskie:)
no i oburzenie Sue jak tupal noga w rytm do "push it" xD
albo te momenty gdy Will i Sue siedzą przed dyrektorem, bo coś przeskrobali i ten do nich:
- Sue, Schu
z takim świetnym tonem XD
i jeszcze ta jego reklama, co Sue go szantażowała ^^
Ciesze się, że więcej osób zwraca uwagę na przezabawną i przesypmantyczną postać dyrektora Figgins'a. Większość, a nie wiem, czy nie wszystkie sceny z nim mają w sobie coś mile śmiesznego. :D
Moment kiedy Figgins przyznaje się, że wierzy i boi się wampirów. Ponownie jego niezwode ruchy na widowni przy Toxic w wykonaniu glee. No i ten jego powalacjący akcent. :D
Sue i Kurt s najlepsi. :D
Oprocz nich lubie jeszcze Quinn i Pucka.
(kurcze, nie chca mi sie pisac polskie litery ;/ )
Jeśli chodzi o samą postać, to mnie się podoba Quinn, nie dlatego, że jest ładna, czy cokolwiek, ale to jak się zachowuje, jej intrygi, Zdecydowanie wyróżnia się na tle innych Pań występujących w "Glee", choć jest tylko postacią drugoplanową.
Jeśli chodzi o mężczyzn ciekawą postacią jest Will ;D
A tak poza tym aktorzy może mało znani, lecz dobrze grają, a gra aktorska Kent Avenido(Howard Bamboo), jest po prostu genialna ;p
Hmm jak dla mnie Will, Sue i Kurt zdecydowanie. A kto waszym zdaniem ma najlepszy głos? Może inaczej który wam najbardziej przypadł do gustu? Ja uwielbiam mocny i barwny głos Mercedes noi Rachel, prześlicznie śpiewa :).
--> najlepszy (najbardziej wszechstronny) glos ma wg mnie Rachel
niektore piosenki zaspiewane lepiej niz w oryginale
--> jednak jesli chodzi o barwe to Quinn:)
nie wiem czemu ale na soundtrack'u z gLee sa 3 piosenki w jej wykonaniu i zawsze jak je slysze to mi sie geba smieje:D
1. kurt . jego interpretacja 'defying gravity' jest, razem z 'and i'm telling you' moim ulubionym utworem w calym serialu.
2. sue . no bo jak ; )
uwielbiam leę michelle, ale trochę mnie tu irytuje . zwłaszcza ze wzgledu na mimikę twarzy kiedy śpiewa .
p.s. puck też jest świetny .
1# Finn i jego wiecznie obecne bystre sporzenie ;D
2# Na drugim miejscu Rachel za jej kompletne nieprzystosowanie do realiów
panujących w społeczeństwie.
Emma, Puck (swietny byl w acafellas!)
Santana ma charakterek, mogli by bardziej rozbudowac jej watek ;)
Rachel - za bycie "ni z gruszki, ni z pietruszki" w kontaktach z innymi ;-)
Kurt - za styl, plus to jego spojrzenie wyrażające dezaprobatę :P
Kurt :D Dodaje sporo humoru w serialu :D
Polska strona - http://www.glee.yoyo.pl/
Jak dla mnie to wszystkie są rewelacyjne, jednak najbardziej lubię Rachel - po prostu świetna postać i do tego potrafi zaśpiewać chyba wszytko. Poza tym bardzo lubię jeszcze Quinn (najprawdopodobniej dlatego, że pod względem urody to mój typ dziewczyny) oraz wiadomo Sue (ją chyba wszyscy lubią). I jeszcze zdecydowanie świetny jest dyrektor Figgins oraz Howard :)
Dziwie się czemu nie wymieniliście Mercedes :P Szczególnie mi się podobała w piosence o samochodzie (Kurt)
Lubię też postać Finna - taki ciapowaty
Co do humoru to Sue rządzi :P niektóre teksty rozwalały
a moim skromnym zdaniem najlepszą postacią jest Rachel. w końcu główna bohaterka serialu nie jest nudna i przewidywalna. uwielbiam w tej postaci to że jest niesamowicie irytująca i "trochę" nienormalna. no i oczywiście ta dziewczyna to ma GŁOS!!! (gadajcie sobie co chcecie ale dla mnie może śpiewać w każdym odcinku)
Rachel- za to, że się z nią uosabniam pod względem charakteru i oczywiście za jej głos:)
Quinn- idealna w każdym calu, wredna, ładna i utalentowana
Will- też bym chciała mieć takieeeego nauczyciela
Emma- jej pedantyzm jest rozbrajający
:)
Sue ofc! potem Puck mrrr no i dyrektor haha! xd boże ten jego zabawny akcent ^^ a no i Finn też taki głupkowaty przez to wydaje sie słodki ;d
jedynie nudzi mnie ten na wózku i jego laska chinka ^^
Wg mnie tylko krowa nie zmienia zdania:)
już od ostatniego bodajże odcinka moją ulubienicą jest Brittany. Tekst z odcinka 1x16 "Home" "I'm pretty sure my cat's been reading my diary" powalił mnie na nogi:D
A w następnym odcinek zapowiada się na jeszcze lepszy:
http://www.youtube.com/watch?v=HvbqeszppWM <--- Preview Clip z "Bad reputation"
to nie hce niech nie ogląda, ale Brit rozbraja:)
Ja tam najbardziej lubię Rachel :) Za jej ubiór, irytujący charakter no i piękny głos... Normalnie zazdroszczę jej.
Oczywiście Sue :D, później dopiero Puck, Kurt, Brittany, Quinn. NIENAWIDZĘ FINNA, uważam że nie powinnien być liderem, o niebo lepszy głos ma Puck. To samo dotyczy Rachel, która praktycznie dostaje każdą piosenkę, a pozostali to tylko chórek dla tej dwójki. Jedynym odcinkiem w którym się do niej przekonałam było gdy zaczęło się rodzić coś pomiędzy nią a Puckiem (niestety długo to nie potrwało), ale mam cichą nadzieję że jeszcze do siebie powrócą ;)
Tutaj mam problem. Postacie są tak różnorodne i nietuzinkowe, że nie jestem w stanie wskazać tej "naj". W zależności od odcinka wysuwa się grupa faworytów, ale nie potrafię wskazać jednej postaci. Rachel jest maniakalna, ale rozbrajająca. Finn rusza się jak kloc, ale wynagradza to grą i śpiewem. I tak można o wszystkich.
Najbardziej lubię Sue :)
Później Figgins (uwielbiam to jak Sue się nad nim znęca), Mercedes, Kurt, Puck, Finn, Rachel nie jest zła (puls za głos).
Ja Lubie ... Sue Sylvester mimo jej Obsesji na punkcie Glee Klubu .
I Quinn tez jest w pozodku szczegolnie kiedy prawda o jej dziecku wyszla na jaw .
Ja lubię wszystkich z wyjątkiem Finna, Brittany i Santany. A najbardziej Willa, Emmę, Sue Sylvester, Mercedes, Pucka i ostatnio Jesse'ego.
Kurt, Sue i Santana- trzy najlepsze postacie w całym serialu moim zdaniem :) Mercedes również bardzo lubię, chociaż na początku serialu trochę mi podpadła przez te Kłopotony, ale później znów wróciła do łask.