PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

ULUBIONA POSTAC

ocenił(a) serial na 10

kto jest waszą ulubioną postacią???

hm..... Puck wedlug mnie :)

ocenił(a) serial na 7
MaraSzrum

Quinn, Santana i Brittany

ocenił(a) serial na 10
alunia_kiss

Kurt od początku był, jest i zawsze będzie moją ulubioną postacią w Glee.

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

Blaine <3, Santana :D i Kurt oraz Rachel

sara137_2

Zdecydowanie Quinn Fabrey. Sceny z nią najbardzij mnie urzekają. Żałuje tylko, że było jej postaci tak niewiele i często ukazywana negatywnie. :(
Q. ma w sobie tyle ciepła, tyle dobra. Jej wspaniały uśmiech, uwodzicielski głos, ruchy, ta jej niewinność. Do tego jest niezwykle mądrą i inteligentną osobą. Tak pieknie możnaby rozwinąć jej postać. <3

użytkownik usunięty
vinszea

"ma w sobie tyle ciepła, tyle dobra", "ta jej niewinność."
dobra? niewinna? To o Quinn jest serio? O dziewczynie, która będąc w klubie czystości zdradzała swojego faceta z innym? Która z tym innym zaszła w ciąże, po czym okłamywała Finna, że to jego dziecko? Nawet wprowadziła się do jego domu? O dziewczynie, której odwidziała się po jakiś czasie decyzja o oddaniu dziecka do adopcji i pozostawiała różne rzeczy w mieszkaniu aktualnej matki Beth i chciała nasłać opiekę społeczną? Która, o ile dobrze pamiętam, jeśli źle to wyprowadźcie mnie z błędu, sypiała z wykładowcą na uczelni?
Rozumiem, że może mieć ciepły uśmiech, uwodzicielski głos, czy jakie tutaj jeszcze superlatywy jej fani wymieniają i generalnie mieć sporo cech za co jest pewnie lubiana, ale złotego, niewinnego serca to ona nie ma;) Wiem też, że lata lecą, postać się zmienia, może na plus, ale swoje to narozrabiała w serialu.

ocenił(a) serial na 7

Każdy w Glee ma swoje za uszami, Quinn nie była aniołem i z tym się zgodzę też mi się nie podobało to jak oszukiwała Finna( bardzo ujęła mnie scena na kolacji u jej rodziców kiedy Finn śpiewał dla niej o tym że urodzi mu dziecko) przespała się z Puckiem to był jej błąd,, nie chciała wyjawić prawdy bała się bo nie chciała być z Puckiem tylko Finnem( jako para byli słodcy) na początku 3 sezonu też zachowywała się irracjonalnie ale to dlatego że nie wiedziała co zrobić ze swoim życiem. Tak jak pisałam każdy ma swoje za uszami- Finn całował się z Rachel będąc z Quinn( jeszcze nie wiedział chyba że ta jest w ciąży itp), potem udawał że czuje coś do Rachel, mącił jej w głowie bo chciał żeby wróciła do chóru o zależało mu na stypendium a bez niej by go nie zdobył, zresztą Rachel go potem za to spoliczkowała, Rachel całowała sie z Puckiem będąc z Finnem i to dość ostro, potem broniła się w taki sposób ( chyba jesteśmy kwita?) , potem kiedy czuła się urażona Glistą i chciała być na niej wyżej to nakręciła klip z Puckiem w łóżku będąc z Jessym, wciągnęła też w to Finna który coś do niej czuł i w końcu cała 3 chłopaków miała jej dość, Puck ciągle skakał z kwiatka na kwiatek niby mówił Quinn że ją kocha i że zaopiekują się nią i dzieckiem a w tym czasie pisał sobie sexsmsy z Santaną, robił wszystko dla popularności nawet był gotów być chłopakiem Mercedes i do niej się zalecał niby " będąc" z Quinn, sypiał z starszymi kobietami, matkami a nawet Shelby. Santana to już w ogóle mistrzyni nie była z Puckiem ale z nim sypiała i rzucała się na każdą dziewczynę która chciała z nim być ( Mercedes, Lauren itp), potem nagadała Samowi na Quinn bo uznała że sobie go poderwie żeby nie być samotną i się z Samem spiknęła, namówiła Finna na pójście z nią do łóżka...

użytkownik usunięty
alunia_kiss

Nie mówię, że inni nie mają nic za uszami :) Tylko odniosłam się konkretnie do wypowiedzi o Quinn, która została nazwana dobrą i niewinną, a swoje narozrabiała przecież.

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

chyba się troszkę zdenerwowałaś ;)
Quinn też była poszkodowana i to..... no ..... niesamowicie :/

użytkownik usunięty
sara137_2

1. Kurt, 2. Blaine, 3. Burt, 4. Will
Kurt i Blaine - uwielbiam ich i razem i oddzielnie, obydwu polubiłam od samego początku, a Klaine zaczęłam shipować od pierwszego odcinka, w którym pojawił się Blaine. Poza tym to moje dwa ulubione głosy w Glee. Ich wątki są dla mnie najciekawsze i w ogóle serial mógłby się kręcić wokół nich :)
Burt - uwielbiam go, jego relacje z Kurtem, relacje z Blainem, shipuje jemu i Carole odkąd tylko zaczęło się coś między nimi dziać. Bardzo mi szkoda, że w czwartym sezonie było go mało i poruszył mnie wątek jego choroby. Relacje Burta z synem są dla mnie jednym z najlepszych i też najbardziej wzruszających wątków w tym serialu, jak dla mnie mogliby mieć scenę w każdym odcinku.
Will - na początku był moją ulubioną postacią, zresztą w ogóle od niego się wszystko zaczęło, gdyby nie on nie byłoby Glee. Poza tym bardzo lubię jak śpiewa, jak tańczy, zachwycałam się nim w dwóch pierwszych sezonach dosłownie w każdym odcinku. Szkoda mi bardzo, że jakby stopniowo jego wątki odeszły ciut w cień (takie moje wrażenie). Ponadto ma dobre serce, a dzieciaki zawsze mogą na niego liczyć.
Carole - niby jej nie ma dużo w serialu, ale bardzo ją lubię i bardzo żałuję, że nie ma jej więcej, a w czwartym sezonie była tylko w jednym odcinku(?) :( Poza tym, jak wspomniałam, uwielbiam wątek jej i Burta, w ogóle rodziny Hummel-Hudson.
Emma - lubię ją od samego początku i od zawsze shipuje jej i Willowi, świetną parę tworzą. Poza tym lubię jak śpiewa :)
Isabelle - jeny, jak ja ją uwielbiam! jak ja marzę aby była w Glee na stałe, a Kurt u niej pracował :) Jest po prostu kapitalna, sympatyczna, urocza, rewelacyjna dla Kurta, potrafiła mu doradzić, wspierać. Chcę jej więcej! :)

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

Quinn :P
i lubię Mike'a i Tinę
hmmm.... wszystkich :D

ocenił(a) serial na 7
elvis55

Quinn i Santana oczywiście dla mnie one są najlepsze a oprócz nich Puck, Sue, Brittany i Rachel :)

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

Arti i Brittany :D

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

Rachel, Kurt, Sue.

ocenił(a) serial na 7
sara137_2

Moją Kurt.
To dla niego głównie oglądam Glee.

ocenił(a) serial na 7
sara137_2

Santana, Kurt, Quinn, Blaine i Emma *.*
Lubię wszystkich, ale ich najbardziej ;)

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

zapomniałam dodać, że kocham Sue!! :D

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

Pan grający na pianinie ( nie pamiętam jego imienia), Sebastian(*.*),Santana, Sam, Quinn , Joe, Blaine - ich chyba najbardziej ale reszta obsady też jest genialna ;>

użytkownik usunięty
sara137_2

Kurt ,Blaine , Rachel i Finn

ocenił(a) serial na 9
sara137_2

Puck, Blaine, Sue, Kurt, Rachel, Sam, Santana, Mike ;>

ocenił(a) serial na 9
sara137_2

Chyba najbardziej lubię Rachel, Sue, Becky (czasami jest zabawna) , Rydera.
a nie lubię chyba too Kurt, Mercedes i Finna są okropnie wkurzający. ;P

ocenił(a) serial na 9
sara137_2

Kurt zdecydowanie :D jeszcze Blaine i Rachel. Sue ( ma genialne teksty ;p) i wgl. to kocham całą starą ekipę :D

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

Santana, Kurt, Rachel
Z dorosłych:
Figgins, Sue, Burt

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

Kurt zdecydowanie, Blaine'a też bardzo lubię, a najlepiej śpiewa wg mnie Mercedes.

sara137_2

Emma:)

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

Sanatana, Sue i Blaine zdecydowanie najlepsi

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

Blaine zawsze na pierwszym miejscu, uwielbiam też Sue, jej teksty są mistrzowskie :D

ocenił(a) serial na 9
sara137_2

Chłopaki:
♦ Blaine
♦ Kurt
♦ Finn
♦Sam
Dziewczyny:
•Rachel
•Santana
•Brittany
•Sue