PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46509
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Podchodziłem do tego serialu jak do jeża. Myślałem że będzie to kolejne High School Musical dla nastolatków. Tymczasem są świetne nowatorskie aranżacje znanych przebojów, utalentowani aktorzy i humor. Teraz nie dziwie się tym wszystkim nagrodom.

ocenił(a) serial na 10
siLk_2

Serial prze genialny - piosenki z niego słucham niemal non-stop. Mam tylko takie małe pytanie: gdzie widziałeś cały sezon? Chyba, że dysponujesz DeLoreanem napędzanym plutonem ;p

VisitorQ

Ja też myślałem ze to bedzie słaby serial jakis musical czy coś .. a tu miła niespodzianka wiedziałem ze to bedzie hit juz po 1 odcinku;P a wlasnie nie mogłes widziec pierwszego sezonu bo jeszcze sie nie zakończył nowe odcinki w kwietniu :)

ocenił(a) serial na 7
VisitorQ

1 sezon w USA już się skończył i liczył 13 odcinków.

ocenił(a) serial na 10
siLk_2

bzdura :)

przerwa jest po prostu :)

siLk_2

Jest przerwa do kwietnia, potem będzie jeszcze kolejne 9 odcinków - w sumie pierwszy sezon ma liczyć 22.

ocenił(a) serial na 10
Davus

Po pierwszym odcinku bylem badzo srednio nastawiony. Jednak kolejne, nastepne udowodnily,ze to jest cos na
co dawno juz czekalem. Kapitalny serial, chyba dla kazdego niezaleznie od wieku i plci. Naprawde nie moge sie
doczekac po 13 odcinku, ktory ogladalem z zapartym tchem. Szczegolnie ostatnia piosenka i scena. Magnifico
:D

siLk_2

Wie ktoś, gdzie można znaleźć cały 1 sezon? Mam odcinki tylko do 9 a później pustka :(

ocenił(a) serial na 9
margarett88

tu jest wszystkie 13 odcinków które do tej pory zosatły wyemitowane ;)
http://iitv.info/glee/