PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Podobno w czerwcu ma być ogłoszona obsada 6 sezonu. Jak myślicie kogo będziemy mieli a kogo zabraknie ?

ocenił(a) serial na 8
marekwyszosiat

definitywnie Lea, Chris, Darren i Chord.

Prawdopodobnie Amber powróci, Naya pewnie też zostanie.
Nie wiem co z Kevinem, gdy akcja przeniesie się poza NY, to jestem prawie pewien, że Artie zostanie w Nowym Jorku, ale zobaczymy.

Jane, Matt, Jenna, nowi i pozostali z oryginalnej obsady - gościnnie (może HeMo częściej niż reszta) a ty jak uważasz?

ocenił(a) serial na 7
buuu022

Moje odczucia są takie ( pomimo tego że moze mi sie to nie podobać) że w oryginalnej obsadzie zostaną tylko:Lea, Chris, Darren i Chord.
Niestety myślę że Kevin i Naya nie będą już na stałe w obsadzie( mam takie dziwne przeczucia a szkoda bo postacie lubię)
Nie wiem jak z Amber bo to ciężko odgadnąć czy się zdecyduje czy nie
Natomiast: Dianna, Jenna, Harry, Mark, Heather, Matt, Jane gościnnie może też Jayma? nie wiem

ocenił(a) serial na 10
alunia_kiss

No niestety coraz więcej jest spekulacji o tym że zostaną tylko Lea, , Darren i Chord. Chociaż mi nadal cięzko jest w to uwierzyć... i do końca nie uwierzę do póki nie będzie jakiegoś mniej więcej oficjalnego potwierdzenia. Wygląda na to ze spełni się to czego bałem się przed przeniesieniem akcji do Nowego Jorku tylko że w trochę innej formie zamiast przygód Rachel+Santana+Kurt będziemy mieć Rachel+Sam+Blaine. buuu022 no właśnie z tym Chrisem to też nie do końca jest wiadome. Ciągle ludzie piszą o usilnym promowaniu DaLeaStreet czy jak to sie tam pisze. Ostatnio pojawiła sie jakaś wypowiedź Lei w której powiedziała że ona Chord i Darren wiedzą już co ich czeka w przyszłym sezonie. Jako że nie wymieniła nikogo innego to znowu pojawiła się panika.