Czy Jesse wrócił do serialu?!
A Rachel jest w ciąży, z kim? :O
(https://instagram.com/p/zyodOIlthF/?modal=true)
Wiemy tyle samo co i ty. Jessie wróci do serialu już w najbliższym odcinku. Jest to prawdopodobnie dziecko Jessiego
Jeszcze jest teoria, że Rachel jest surogatką dla Kurta i Blaine'a. Normalnie powiedziałabym , że ta teoria jest bez sensu , ale to serial Ryana Murphy'ego ,a to coś z czym on mógłby wyskoczyć.
Tylko że wtedy historia zatoczyłaby koło - przecież Idina Menzel (nie pamiętam, jak miała na imię w filmie, wiecie, matka Rachel) też była surogatką dla ojców Rachel. No i homopropaganda wzbiłaby się wówczas na wyżyny.
Swoją drogą bardzo lubię ten serial, nie mam nic do osób homoseksualnych, ale ostatnimi czasy ten wątek jest tak bardzo eksploatowany, że trochę się zatracają...
Zgadzam się z tobą . Nie mam nic do osób homoseksualnych , ale czasem też mam wrażenie , że w Glee za bardzo skupiają się na wątkach osób LGBT i większą wagę przywiązują do par homoseksualnych . W 6 sezonie najwięcej mamy Klaine i Brittany ( no i może trochę Samchel) . I dlatego boję się , że promocja homoseksualizmu weźmie górę i na prawdę zrobią z Rachel surogatkę. Uważam , że to by było bardzo w stylu Ryana.
Po pierwsze - Ryan uwielbia homopropagandę, więc nie ma się co dziwić. Jego OTP to Klaine, także stara się zawsze i wszędzie stawiać ich na pierwszym miejscu, a także problemy LGBT.
Po drugie - Klaine i Brittana mają największe fandomy, a że to ostatni sezon i scenarzyści próbują na siłę uszczęśliwić najważniejsze pairingi serialu, to mamy tyle scen dotyczących tych dwóch par.