PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

1 odcinek był całkiem ciekawy. Na razie niczym mnie nie zachwycił, szczególnie że to nie
moje klimaty, ale słyszałam że ma się dopiero rozkręcić, więc będę oglądać dalej.
Ale już po 1 odcinku zdążyłam polubić Will'a Schuester'a ;)

ocenił(a) serial na 7
immortal13

moje pierwsze wrażenie brzmiało: wow! wreszcie coś mega ironicznego, serial dla mnie, koniec z American Dream!
Ale kolejne odcinki pod względem fabuły coraz bardziej mnie rozczarowywały. Podobnie przeróbki the Rolling Stonesów czy U2... masakra! Głosy aktorów niezłe, ale niezbyt wyraziste.
A 2 sezon, jak dla mnie, nie jest już tak oryginalny jak poprzedni.

ocenił(a) serial na 10
nasty929

To już zależy od gustów :) Mi pierwszy odcinek podobał się średnio, dopiero zacząłem darzyć miłością ten serial w okolicach 7-8 odcinka ;] A drugi sezon wg dużej części ludzi jest o wiele lepszy od pierwszego, choć ja nie podzielam tego zdania, choć nie oznacza to, że mi się nie podobał, były na porównywalnych poziomach :)

Chimcharo

Miałam tak samo-na początku serial wydawał mi się bardzo średni, nawet zaczynałam wątpić, że się wkręcę w klimat i że polubię kogoś więcej niż Sue:P Ale wszystko przyszło z czasem, wystarczyło kilka odcinków aby się przekonać:)
"A 2 sezon, jak dla mnie, nie jest już tak oryginalny jak poprzedni. " Mi z kolei wydaje mi się momentami jeszcze lepszy niż pierwszy.

immortal13

moim zdaniem glee rozkręca się dopiero po kilku odcinkach (...na przykład drugi jest przerażająco nudny), ale jak już się rozkręci jest o wieeele lepszy. ;) osobiście, kiedy po obejrzeniu dwóch sezonów wróciłam do pilota byłam przerażona jak kiepski jest ten odcinek ;)

Chemical_Paige

myślę że serial nabiera rozpędu a rozwojem wątku Queen, warto "przecierpieć" pierwsze odcinki żeby poczuć atmosferę Glee chociaż ja po obejrzeniu "don't stop believing" wiedziałam że to coś dla mnie ;)