PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Z przyjemnością zobaczę co to będzie :D

ocenił(a) serial na 10
Karola

ja tez :)

ocenił(a) serial na 5
Karola

Właśnie zobaczyłam odcinek pilotowy, zapowiada się całkiem przyjemny serial. Dużo akcentów komediowych, świetne dialogi, gra aktorska tez niczego sobie. Polecam :D Szkoda, że tak długo czekania na właściwą premierę, serial byłby dobry na lato :D

Karola

pierwszy odcinek na prawdę fajny, chętnie zobaczę dalsze odcinki ;))

ocenił(a) serial na 10
Karola

Serial świetny. Jednym słowem Bomba! :)
http://www.glee.yoyo.pl/

ocenił(a) serial na 9
Karola

Podobało mi się :D Czekam już z niecierpliwością na kolejny odcinek!

ocenił(a) serial na 9
Karola

Szkoda, że na kolejne odcinki trzeba czekać aż do jesieni!
Pilot zrobił na mnie duże wrażenie, zapowiada się naprawdę fajny serial :)

Miss_Delaney

Obejrzałem przed chwilą pierwszy odcinek. Nawet dobry. Jeżeli będę miał czas, to z pewnością zobaczę kolejne odcinki. :)

ocenił(a) serial na 7
Karola

Pilot miał dobrą oglądalność, ponad 12 milionów. Zapowiada się hit dla młodzieży. Jeśli ktoś chce tworzyć stronę o tym serialu to może go zainteresuje domena www.glee.pl jest ona na sprzedaż. Istnieje możliwość kupna razem z treścią.

Karola

Serial, który na pewno obejrzę jesienią... Pilot bardzo pozytywnie mnie zaskoczył i to tak, że przynajmniej raz na tydzień muszę go znowu zobaczyć :)

ocenił(a) serial na 9
Ewi

serial bardzo kolorowy, zabawny i ciekawy. od dawna czekam na dalszą część sezonu. :D

ocenił(a) serial na 8
Bee132

jestem po trzech odcinkach i jestem bardzo zadowolona ;) świetny serial, bardzo optymistyczny, pozytywny, kolorowy, roztańczony i rozśpiewany ;) świetnie będzie się sprawdzał na długie i zimne jesienne wieczory ;) czekan na dalsze epizody ;) dzięki Bogu nie ma to nic wspólnego z HSM :/ serdecznie polecam ;)

ocenił(a) serial na 10
Karola

4 odcinek hahahaha no bomba. Jak wszyscy tanczyli do single ladies hahahah. Piatego nie ogladalam bo czekam na tlumaczenie.
Kocham panią trener, i melodyjke ala terminator haha

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

rany ale mi ten serial poprawia humor :D po każdym odcinku mam banana na twarzy przez pół dnia :D rewelacyjny na prawdę

pani trener jest boska, a z żony Willa to jest niezła intrygantka, dyrektor tez niczego sobie :D za to wkurza mnie chwilami zarozumiała Rachel

SPOILER 1x06
warunki Emmy odnośnie małżeństwa mnie rozwaliły :D

cóż.... czekam na dalszy rozwój wypadków :D

Karola

Ja dosłownie zakochałam się w aranżacjach piosenek na potrzeby serialu. Genialne i mistrzowskie!