PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

glee koncert 3D

ocenił(a) serial na 7

Wiem że jest osobna strona odnośnie tego ale nikt się tam nie udziela, więc napiszę tutaj. Oglądaliście ten koncert Glee 3 D, jeżeli tak to jak wrażenia jak się podobało? Mnie zaskoczył wybór piosenek no podczas występów na żywo śpiewali wiele fajniejszych moim zdaniem piosenek które nie zostały umieszczone w filmie. Np. Nie bylo " my life suck without you" " hallo/ walking sunshine" czy " jump"

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

jak dla mnie nic specjalnego :)
Zabrakło wielu dobrych piosenek :)

Najlepszy był duet Santana-Mercedes i jeszcze "Valerie" no i mały Warbler :)

ocenił(a) serial na 10
alunia_kiss

Mnie się koncert podobał chociaż dla mnie było za dużo historii widzów rozumiem że chciano ukazać jak Glee zmieniło ich życie ale szczerze ich historie ani mnie ziębiły ani grzały Zdecydowanie wolał bym więcej fragmentów zakulisowych takich gdzie aktorzy nie udawali by postaci... Co do piosenek to mi najbardziej podobał się duet Quinn i Sama ( uwielbiam tą piosenkę ) Slave ( zabrakło zdecydowanie my against the music ) no i te sztandarowe piosenki jak Loser like me czy DSB. Ponad to Artie w serialu zaśpiewał parę lepszych kawałków niż PYT i Safety Dance... no ale w Glee jest tyle świetnych utworów że koncert musiał by trwać parę godzin