PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Hej. Tak myślę, że z końcem 4 sezonu z szkole nie pozostanie już kompletnie nikt ze starego Glee...nie wiem co myśleć o Sugar i Teen Jesus, bo nie ma ich już od paru dobrych odcinków. Skład się skurczy, a co za tym idzie, będą potrzebne nowe postacie. Jeśli tak to kogo chcielibyście zobaczyć? Jaki typ osobowości?
Osobiście mam nadzieję, że będą to w miarę normalne osoby, w tym sensie, że z Glee mamy chyba przedstawicieli każdej orientacji seksualnej, co jest dość sztuczne i mało prawdopodobne jak na zwykłe liceum;) Jeżeli miałaby być to postać kolorowa i wyróżniająca się czymś (bo czymś musi) to mi marzy się jakaś ładna i zdrowo powalona hipiska. Nie wiem czy taka postać już była ale wydaje mi się, że nie. Głównie to marzę o takiej, bo może wreszcie, ktoś zdołałby podjąć się Janis Joplin. Taka dziewczyna (powiedzmy z gitarą) mogłaby być taką odskocznią do starych, dobrych klasyków lat 60 i 70... nie tylko disco i pop słyszelibyśmy wtedy w Glee.
To takie moje życzenie. Macie jakieś pomysły?

ocenił(a) serial na 7
michal9403

W piątym sezonie (w chórze) na pewno nie będzie nowych postaci . Początek(może połowa) piątego sezonu ma być kontynuacją obecnego roku szkolnego od momentu Regionals do Nationals i ukończenia szkoły przez Blaina, Sama, Artiego., Tiny......
A potem możemy się tylko domyślać ze Glee skoncentruje się na starej obsadzie. W tej sytuacji najbardziej szkoda mi własnie nowych postaci z tego roku, pomimo krytyk uważam ze się "rozkręcili" i dają się lubić.
Jak już naprawdę miałbym kogoś nowego dobierać do ND: skoro akrorka grająca Britt prawdopodobnie będzie na urlopie macierzyńskim w piątym sezonie, to ktoś musi przyjść na jej miejsce.
Mi się widzi Marissa (ta co Ryder myślał ze jest Katty). Dziewczyna jest słodka i piękna, moim zdaniem wypełniłaby idealnie te pustkę po Diannie Agron w serialu, tylko ciekawe czy potrafi śpiewać ?

ocenił(a) serial na 7
szym_seba

Czyli Dianna zrezygnowała definitywnie z serialu?

ocenił(a) serial na 7
alunia_kiss

Zrezygnować nie zrezygnowała, ale dziewczyna chce robić karierę na srebrnym ekranie(film. Maladiva) i bardzo dobrze bo ma duży potencjał na wielką karierę.
Ze scenarzyści zrobili z Quinn jedną z gorszych postaci serialu, to rozumiem jeśli Dianna nie za chętnie do niej wraca !
Ale chyba ja po prostu tęsknie za ta buzią (przyznam ze była jednym z głównych powodów dzięki którym nie porzuciłem Glee po pilotażowym odcinku) i mam przeczucie ze Melissa może jakoś ukoić mój ból ;)
A Glee właśnie dostało dwa kolejne sezony, wiec mam nadzieje ze w którymś z nim Dianna wróci do stałej obsady i ze scenarzyści jakoś naprawią Quinn