Chodzi mi tutaj o pewną rzecz odnoszącą się do 6 sezonu ale nie tylko. Przeglądałam sobie ostatnio wszystkie promujące 6 sezon zdjęcia i doszłam do wniosku patrząc na Pucka że on wygląda jak jakiś stary dziad. Na tym zdjęciu ale nie tylko( były przecież dostępne jeszcze zdjęcia z promo odcinków) Puck wygląda jakby miał z 35 lat, a powinien mieć 21... może się czepiam ale jakoś ciężko w to uwierzyć patrząc na niego ( nie wiem może to przez te fryzurę) że on ma tylko 21 lat.. to samo tyczyło się Finna, w 4 sezonie, wyglądał też na jakieś 30-kilka lat a miał 19? a wyglądał starzej od Willa który teoretycznie w serialu jest od niego starszy o jakieś 13/14 lat.. też trudno było uwierzyć że Finn miał 19 lat wtedy./ W 1/2 sezonie Finn i Puck wyglądali jeszcze dobrze, można było uwierzyć że mają tam 17 lat, wyglądali młodo- wiem że Mark grający postać Pucka ma 32- teraz bd miał 33 lata tak samo jak Cory gdyby żył- bo byli w tym samym wieku, więc może wyglądali na swój prawdziwy wiek, ale po prostu ciężko uwierzyć od 3 sezonu że oni byli jeszcze nastolatkami... co do dziewczyn to nie jest źle bo dla mnie Lea, Dianna i Jenna zawsze wyglądały młodo na pewno nie na swój wiek czyli 28 lat, prędzej bym im dała obecnie 24, więc można się zgodzić że one teraz mają te 21 lat- (mam na myśli postacie z serialu czyli Rachel, Quinn i Tine) ale Puck wygląda dla mnie staro. Tak samo jakoś postarzał się Chord(Sam) może przez tą ciągłą zmianę fryzury, zarost itp,... Kevin i Chris jako jedyni dla mnie jeżeli chodzi o męską część Glee wyglądają na te 20/21 lat, można uwierzyć ze tyle mają.
No to jest kwestia pewnej umowności Obecnie mało który aktor w G;ee wygląda na rocznik 95/94 Jak dla mnie to w zasadzie tylko Kurt kiedyś mi pasował na nastolatka. Jak dla mnie żadna z dziewczyn nie wygląda na te 20 czy 21 lat a już na pewno nie Santana czy Mercedes ;) Najgorzej chyba w tej kwestii zawsze wypadał Cory. A co do Pucka to rzeczywiście ostatni sam Mark się zestarzał Generalnie to nie cierpię tej jego przylizanej czuprynki. ( w ogóle jest to bzdura bo w armii amerykańskiej obowiązuje chyba zapałka ew jeż )
hmmm. ciężko powiedzieć ale zgadzam się z postem powyżej, one wszystkie wyglądają na te 25-26 lat, może 1-2 sezon, ,ale w 3 Naya się troche postarzała, Mark bardzo..
ale z drugiej strony Kevin młodo wygląda, Jenna i Heather wyglądają ostatnio kwitnąco!
Lea moim zdaniem się postarzała, Diannie te włosy nie pomagają, oj nie.
ale Harry nie wygląda na 30 lat, ja bym mu dał 24-25
no i Darren wygląda dość młodo
Zależy od makijażu, bo Lea bez make-upu wygląda strasznie młodo, wręcz ma dziecinną twarz że tak powiem, ona też mi pasowała do tego serialu ze względu na młody wygląd, Diannę obecnie postarzają te krótkie włosy ale też młodo wygląda, Jenna i Heather też. Co do Nayi to nie wiem co jej się stało ciężko mi powiedzieć ale Santana wygląda tak samo jak Emma a znów przecież Emma jest starsza od niej o 11 lat gdzieś. Kiedyś tak na to nie zwracałam uwagi bo w sezonach 1/2 nie było tak źle, ale jak zobaczyłam to zdjęcie Pucka po prostu nie mogłam powstrzymać się od komentarza, ta fryzura jest śmieszna i tak patrząc na te zdjęcie dałabym mu nawet z 40 lat... a potem weź uwierz że on ma 21 a taki Sam 20... Co do Harryego zgadzam się on nie wygląda na te swoje 32 lata( bo jest w tym samym wieku co Mark i był Cory)
Co się stało Nayi ? Nayi stały się operacje plastycznie aluniu :) klate to sobie o parę numerów powiększyła nie wierzę że nie zrobiła czegoś z twarzą. Znajdź sobie teledysk w którym N występowała jako nastolatka. Kompletnie inna dziewczyna. Może się mylę ale chyba cięzko by było znaleźć tak utalentowane aktorsko i wokalnie ( pod względem techniki ) osoby w wieku 17 czy tam 18 lat No i stąd mam troszkę takich starszo wyglądających nastolatków :) MI tam to nie przeszkadza choć przyznaję że jak przeczytałem że taki Artie Abrams jest młodszy ode mnie to się zdziwiłem :D
Dokładnie tak, od jakiegoś czasu widać jak Nayia ma nienaturalnie naciągnięte i wypchane polika. Niby zawsze takie były, ale po 3 sezonie jeszcze bardziej schudła, a twarz nawet tak jakby się jej wypełniła. Dziwne, nie ? :P
Ktoś już właśnie kiedys o tym wspomniał, ze po prostu ciężko za pewne scenarzystom było znaleźć młodych, utalentowanych aktorów choć i tak według mnie castinigi to nie ich mocne strony.
Oni wszyscy jako tako wyglądali w 1, 2 sezonie. W 3 już u niektórych było widać znaczną róznicę, a w 4 sezonie chyba tylko Kurt, Artie wyglądali wystarczająco młodo. Lea w sumie ma taki trochę "baby face" więc dużo jej nie trzeba żeby wyglądać jak nastolatka. Cała reszta to już jakaś masakra w tej chwili. Obejrzałam zwiastun 6 sezonu i naprawdę wyglądają jak 30stki wrzuceni do liceum po to żeby sobie trochę potańczyć i pośpiewać. Nie przemyśleli tego, że nauczyciel, który powinien być starszy od nich o jakieś 10 lat albo nawet i więcej w pewnym momencie zaczął wyglądać młodziej od nich samych. No ale nie ma tez co znów narzekać tak to już bywa w serialach :))