PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Ostatnio oglądałam występy chóru na zawodach jeżeli chodzi o sezony 1-3 i doszłam do wniosku że w 1 sezonie występ na zawodach krajowych był świetny, jeden z najlepszych występów a mimo tego przegrali natomiast w 3 sezonie ani piosenki ani choreografia nie była jakaś super jedynie podobała mi się piosenka " Edge of Glory" i pomimo tego wygrali... co mnie zdziwiło bo liczyłam na lepszy występ... tak samo dziwił mnie ogólnie wybór repertuaru na zawody krajowe ogólnie w całym serialu były śpiewane lepsze piosenki z lepszą choreografią niż te wybierane na zawody

alunia_kiss

W 1 sezonie regionalne były słabe według mnie, ale krajowe na sam koniec bardzo fajne. Co do zawodów w 3 sezonie to najgorsze były zawody regionalne w 3x08 gdzie Nowe Kierunki są przeciwnikami Troubletones. Rachel(nie zeby jej udział gwarantował sukces) wtedy była zawieszona i nie mogła wystąpić i naprawdę się nie popisali. Zamiast dać solówkę Tinie wtedy to nie wiem co oni zrobili.
Najlepsze są moim zdaniem krajowe z 3x21. Piękna solówka Rachel, świetny występ Troubletones , świetne wykonanie całej reszty, układ taneczny i po raz pierwszy każda dziewczyna jest dopracowana pod względem stroju i całego wyglądu.

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

W 1 sezonie nie było krajowych przecież....
Moim zdaniem "Edge of Glory" było tragicznie słabe, Dianna i Amber się w tym nie odnalazły, Jenna i Naya odrobinkę lepiej, ale ja lubię odcinki z zawodami i zawsze są na dobry poziomie