PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110541}

Glina

2003 - 2008
8,1 27 tys. ocen
8,1 10 1 26563
7,7 6 krytyków
Glina
powrót do forum serialu Glina

Zastanawiam się, dlaczego Pasikowski decyduje się widzowi wykładać kawę na ławę? Serial jest świetny, ale niepotrzebnie na początku odcinka 6 pokazuje widzowi fotografa w WC, tym samym widz w połowie odcinka już wie kto zabił tą dziewczynę.

kris790

Poczekaj kolego do odcinka 7-mego, wtedy może się wszystko wyjaśnić.

kris790

poczekajmy, nie bylo pokazane, ze to on ja zabil wiec moze rozwiazanie wcale nie bedzie takie proste:)

ocenił(a) serial na 9
kris790

I prosze, niespodzianka. suma sumarum: kiedy brakuje motywu, mozna go zastapic miloscia. Czesto platoniczną.

ocenił(a) serial na 10
piootr_2

hehe, dokladnie, super odcinek, super rozwiazanie sprawy. tylko nie wiem o co chodzilo z ta babina i winda na koncu..

ocenił(a) serial na 10
EmiL0s

Wyrobiony widz od razu się domyśli że koleś z początku 6 odcinka nie jest mordercą. Co do końcówki odcinka numer 7 to jestem strasznie ciekaw o co chodzi z tymi windami i co się zdarzyło później jak ta babka wjechała na górę. Urwali po prostu w najlepszym momencie :)

ocenił(a) serial na 10
matt80

możliwe w sumie, że to taki wstęp do następnego odcinka..
bo myślałem, że coś mi umknęło z tego epizodu ;)

EmiL0s

napewno to jest wstep do nastepnego odcinka bo inaczej to by bylo bez sensu:)

ocenił(a) serial na 7
matt80

Ja myślę, że to jest początek dłuższego wątku o seryjnym mordercy kobiet, który miał być głównym w tej serii. Wojna gangów będzie niejako w tle-tak przynajmniej wynika z zapowiedzi twórców.

piootr_2

a wracajac do "milosci" jako motyw zabojstwa to zauwazylem ze Pasikowski bardzo lubi ten motyw