Zastanawiam się, dlaczego Pasikowski decyduje się widzowi wykładać kawę na ławę? Serial jest świetny, ale niepotrzebnie na początku odcinka 6 pokazuje widzowi fotografa w WC, tym samym widz w połowie odcinka już wie kto zabił tą dziewczynę.
poczekajmy, nie bylo pokazane, ze to on ja zabil wiec moze rozwiazanie wcale nie bedzie takie proste:)
I prosze, niespodzianka. suma sumarum: kiedy brakuje motywu, mozna go zastapic miloscia. Czesto platoniczną.
hehe, dokladnie, super odcinek, super rozwiazanie sprawy. tylko nie wiem o co chodzilo z ta babina i winda na koncu..
Wyrobiony widz od razu się domyśli że koleś z początku 6 odcinka nie jest mordercą. Co do końcówki odcinka numer 7 to jestem strasznie ciekaw o co chodzi z tymi windami i co się zdarzyło później jak ta babka wjechała na górę. Urwali po prostu w najlepszym momencie :)
możliwe w sumie, że to taki wstęp do następnego odcinka..
bo myślałem, że coś mi umknęło z tego epizodu ;)
Ja myślę, że to jest początek dłuższego wątku o seryjnym mordercy kobiet, który miał być głównym w tej serii. Wojna gangów będzie niejako w tle-tak przynajmniej wynika z zapowiedzi twórców.