Głosujcie ludzie w ankiecie na stronie tvp, żeby powstał wreszcie 3 sezon "Glin". Musimy się
dowiedzieć co dalej z Gajewskim. Serial rewelacyjny stojący zaraz obok Pitbulla. Dodaje link
do ankiety http://www.tvp.pl/seriale/sensacyjne/glina-2
Chyba nie ma już za bardzo szans na trzeci sezon.. Jeśli się nie mylę, Pasikowski mówił o tym już w kilku wywiadach. A chciałbym się oczywiście mylić.
Nie liczylbym na to, gdyz wedlug sondazy, serial nie cieszyl sie ogladalnoscia. Wina lezy wylacznie po stronie TVP, ktora wyemitowala go w piatkowe wieczory o godzinie 22. Gdyby wraz z serialem wprowadzono prohibicje, byc moze statystyki wygladalyby inaczej...
Nie ma szans... Gajewski nie żyje... A nawet jeśli by żył to nie ma Agaty, która ponownie by go odratowała :D
Chyba wszyscy, którzy obejrzeli do końca wiedzą co z Gajewskim. To nie USA, gdzie po pięciu strzałach w plecy z kilku metrów bohater wstaje i biega za bandytami dalej. Nadkom. Gajewski umarł.
I dlatego dałem 8 zamiast 6 :)
Po prostu miejscami serial hipnotyzuje... Ale są też momenty trochę żenujące itd (na szczęście z dużą przewagą tych lepszych i rewelacyjnych).
Ale mlody moglby dalej ciagnac sprawy i dochodzic kto stoi za morderstwem Gajewskiego. Pisze z telefonu i nie chce mi sie uzywac polskich znakow dlatego prosze o wybaczenie. Serial bardzo dobry lecz niestety pozostawia pewny niedosyt. Jesli nie bedzie nowego sezonu to niech przynajmniej cos nowego ale na rownie wysokim poziomie co glina.
Niby masz rację, ale dla mnie tytułowym Gliną był Gajewski. Bez niego ten serial dla mnie traci rację bytu. Dobrze, że kontynuacji nie będzie bo wszystko co dobre musi się kiedyś skończyć :)
Też chciałbym aby powstawały podobne produkcje, w polskim stylu. Szczerze przyznam, ze amerykańskie seriale kryminalne mnie męczą i nudzą.
też uważam że bez Gajewskiego te nie to samo, chociaż z drugiej strony chciałabym zobaczyć jeszcze kolejne odcinki- bo to świetny polski serial !