PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110541}

Glina

2003 - 2008
8,1 27 tys. ocen
8,1 10 1 26572
7,7 6 krytyków
Glina
powrót do forum serialu Glina

Mam za sobą Ekstradycje, Pitbula i dziś skończyłem Glinę. Jakie waszym zdaniem są inne
polskie seriale/filmy kryminalne trzymające podobny poziom?

użytkownik usunięty
Bodek_3

oficer, odwróceni

pierwszego oficera oglądałem( Jak kontynuacje? Trzymają poziom?), podobnie sforę i falę zbrodni.Moim zdaniem te produkcje są ciut słabsze od tamtej trójki. Odwróconych zobaczę:)

użytkownik usunięty
Bodek_3

tak, moim zdaniem warto obejrzeć:) oglądałem jeszcze twarzą w twarz, ten serial też daje radę, chociaż do Gliny mu daleko.

Bodek_3

fala zbrodni

ocenił(a) serial na 10
Bodek_3

Pitbull, Glina i pierwsza czesc oficera to czolowka wedlug mnie, ekstradycja troche dalej, co do odwroconych serial naprawde dobry ale troche w innym klimacie ( pokazana bardziej druga strona) co do serialu twarza w twarz to juz nie ta liga tak samo jak fala zbrodni ( za bardzo naciagane) no i na koniec bajki typu kryminalni jedynie soundtrack byl calkiem na poziomie.

dzag211

Wczoraj właśnie skończyłem "Odwróconych". Potwierdzam Twoje zdanie. 1. Pitbull/Glina; 2. Ekstradycja ( ta pierwsza - sam nie wiem czemu tak wysoko czy dlatego, że świetna, czy z sentymentu dziecięcych lat); 3. Oficer. Pozostałe z tutaj wymienionych to już niestety w moim odczuciu słabsze produkcje. Widzę, że już chyba nie ma seriali godnych uwagi? Chyba czas odświeżyć sobie "Kapitana Sowę":)

ocenił(a) serial na 10
Bodek_3

"Kapitan Sowa" niezaprzeczalnie ma klimat :) A co powiesz na "07 zgłoś się" ?

andre_

znam na pamięć:)

ocenił(a) serial na 10
Bodek_3

Przygody Psa Cywila. Może jakieś filmy: Prywatne Śledztwo, Trójkąt Bermudzki, Miasto Prywatne, Wściekły ;)

kmieciak77

Te filmy akurat także należą do mojej kolekcji. Co do "Cywila" to faktycznie dawno nie oglądałem, więc to jest jakiś pomysł:)