PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110541}

Glina

2003 - 2008
8,1 27 tys. ocen
8,1 10 1 26572
7,7 6 krytyków
Glina
powrót do forum serialu Glina

Rzeczywiscie swietny serial. Bardzo ladnie, tylko czemu nie wydaja 2 sezonu na DVD? W 2004 powstala 1. seria, ktora wyszla na DVD w 2005. 2. seria jest z 2008, mijają 2 lata i nadal nie mozna jej nabyc. Mam nadzieje, ze moze w tym roku...

ocenił(a) serial na 9
kolow95

A ja nie mogę w żadnym sklepie tej pierwszej serii dostać, dziwne.....

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

PIERWSZY SEZON MOIM ZDANIEM JEST BARDZO SŁABO WYDANY,
- BRAK URYWKÓW WCZEŚNIEJSZEGO ODCINKA (TO CO MÓWI LEKTOR)
- BRAK JAKICHKOLWIEK DODATKÓW
- BOX TO TAKI WIELKI KLOC Z CZTEREMA PUDEŁKAMI, W KAŻDEJ PO JEDNEJ PŁYCIE, TROCHĘ TO ZAGRACA, GDYBY KAŻDY SERIAL BYŁ TAK WYDANY TO BRAK BYŁO MIEJSCA NA PÓŁCE,

TVP raczej słabo wydaje płyty: "07 ZGŁOŚ SIĘ" W 10 PUDEŁKACH, "stawka większa..." w 5 pudełkach... żadnych dodatków....

"Galapagos" bardzo ładnie wydaje seriale: Czterdziestolatek (21 dość długich odc. ) w jednym pudełeczku, TO SAMO "Czarne chmury", Życie na gorąco, "Wojna domowa", "LALKA"... + i na każdej ekskluzywne dodatki, urywki programów z tamtych lat dotyczących serialu, czasami trwające grubo ponad godzinę... otwierając przeźroczyste pudełko i wyciągając płytę widzimy recenzje i opisy poszczególnych odcinków łącznie z czasem trwania.

Mogli by wydać tak samo "Glinę"... najlepiej obydwa sezony w jednym pudełku... Mogli my dorzucić jakieś wywiady z Radziwiłowiczem czy Pasikowskim... Czy nawet z Pilaszewską, która wygłaszała długie monologi jak przygotowywała się do roli patologa... Od razu wydanie było by znacznie lepsze...

ocenił(a) serial na 9
lukasz78902

Ale masz wymagania:D.
Te urywki są niepotrzebne i tylko zajmują miejsce jak masz DVD to możesz w końcu sobie w dowolnej chwili obejrzeć to co akurat chcesz.
A co do braku bajerów to nie wymagaj za wiele za taką cenę(no dobra prawie 100 złotych za ''Glinę'' to prawie rozbój w biały dzień).
Jedyną rzeczą jakie TVP wydało i posiadała jakieś dodatki którą posiadam są ''Oficerowie i trzeba przyznać że te dodatki tam są całkiem fajne:D.
No jeszcze 3 seria ''Pitbulla'' ale to co tam dali było w TV i tak.....

ocenił(a) serial na 10
lukasz78902

Ja to się cieszę, że wyemitowali w Glinę w TVP HD. :D