Mam nadzieję, że pojawi się część 3. Glina to najlepszy serial kryminalny naszej produkcji. Kreacje aktorskie Radziwiłowicza, Stuhra i Braciak rewelacja w USA stali by się milionerami. Pani patolog Agnieszka Pilaszewska również wspaniała.Dlaczego u nas nie kręci się więcej seriali na takim wysokim poziomie"??? Gorąco polecam ten serial i pozdrawiam wszystkich fanów Beata
Obejrzałem na razie raptem parę odcinków i trudno się z tym nie zgodzić. Na razie najlepszy(dla mnie) polski serial(zaznaczam, że nie oglądałem Pitbulla, podobno równie dobry). Zgadzam się także co do aktorstwa - przekonywujące.
świetny serial, trzyma w napięciu do samego końca. zaluje, ze nie ma 3. serii. mogliby przestac krecic shity pokroju ja to mam szczescie i zainteresować się stworzeniem 3 serii
Zgadzam się w zupełności, najlepszy polski serial kryminalny (nie licząc oczywiście bezkonkurencyjnego 07 zgłoś się)
Oj tak, zgadzam się z tym w zupełności!! Ale to dobrze, że nie ma 3 serii. Znając życie w końcu zrobiliby z tego operę mydlaną, wszystkie wątki by się rozmyły, a serial straciłby swoją wiarygodność i napięcie. Tak jak to się stało z "Czasem honoru".
Zapomnijcie o tym!.Telewizji chodzi o to by was ogłupić i puszczać wam debilne serialiki po których wasz mózg sie rozwadnia i chodzicie jak te bydło! A Serial Glina jest puszczany jako zapchaj dziurę na TVP1.
Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o krytykę serialu ze strony maaly18. Według niego serial jest do bani, czego w ogóle nie rozumiem. Jeśli chodzi o TVP 1 to nawet w ogóle nie będę się wypowiadał. Dla mnie, żeby nie zgodzić się na trzecią serię "Gliny" trzeba być kompletnym palantem, więc nie mów, że ich bronię, bo potępiam. Dla mnie obok "Pitbulla" jest to najlepszy polski serial.