PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110541}

Glina

2003 - 2008
8,1 26 tys. ocen
8,1 10 1 26432
7,7 6 krytyków
Glina
powrót do forum serialu Glina

Już o tym było a propo papierosów/fajków/palenia etc.

http://www.youtube.com/watch?v=23BIZiDs6CA
to chyba kwintesencja. Słowo fajek,fajka,zajarać etc. to najczęsciej powtarzane zwroty w całym serialu.

Nie wiem czy zauważyliście jak "przypadkiem" widać marki papierosów w kilku scenach - product placement wrrrr szkoda że w tak fajnym serailu. Mogliby przynajmniej w sponsorach ich wymienić...(tak wiem nie można bo zakazy i w ogóle).

Żeby nie było lubie ten serial i uważam za więcej niż dobry zwłaszcza po zalewie tandety typu Kryminalni.

Jednak wkurza mnie przemycanie reklamy w serialu i musiałem to powiedzieć!

zibi_82

Ja chyba raz widziałam markę i to takie, których wcześniej nie znałam...

Ponik_Kolny

ostatni odcinek - pani recenzent od filmów dośc długo przytrzymała paczkę proponując fajka gajewskiemu
przy wątku z wojskowym sąsiadka z zapłotu przu rozmowie z Gajewskim w dłoni trzymała paczkę tak że dokładnie mozna było zobaczyć cóż to za marka ;-)

Ale i tak to nie przebije "Zakochanych" - reklama browaru i jednego z producentów telefonów czy "Trzeciego" woda mineralna i sieć komórkowa -
wiem czepiam się:)

ocenił(a) serial na 10
zibi_82

A czy wolelibyscie zeby bohaterowie palili jakies fikcyjne marki ? Jak dla mnie Glina jest prawdziwy do bolu wiec wstawienie paczki fajek z napisem typu Pierdu Pierdu tylko zepsul by calosc. Mnie tak dyskretny product placement nie przeszkadza, nie zauwazylem zeby producenci przekraczali granice dobrego smaku Jesli w ogole pojawianie sie konkretnych brandow nie bylo po prostu przypadkowe (pamietajcie ze PP papierosow jest oficjalnie zakazane przez ustawe).