PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110541}

Glina

2003 - 2008
8,1 27 tys. ocen
8,1 10 1 26561
7,7 6 krytyków
Glina
powrót do forum serialu Glina

III SEZON

ocenił(a) serial na 10

Wszyscy zgromadzeni na fanpejdżu Gliny - https://www.facebook.com/pages/Glina-Trzecia-seria-Czy-to-możliwe/14135732594965 8, cały czas walczymy o trzeci sezon! Wszyscy, którym zależy na trzecim sezonie zapraszamy do podpisania dziś utworzonej petycji: http://www.petycjeonline.com/glina_trzecisezon

ocenił(a) serial na 10
Komentator

DO hbo z petycją , żeby wykupi prawa od tvp . Telewizja polskja to gówno , które służy do zapychania portfeli " celebrytóW "

ocenił(a) serial na 8
Komentator

Nie wiem czy ten trzeci sezon ma sens i autor scenariusza w ogóle miał taki plan, żeby była kontynuacja.

ocenił(a) serial na 9
hagen_filmweb

Z tego co mówił Pasikowski, scenariusz III sezonu jest napisany (przynajmniej w jakiejś tam części)

ocenił(a) serial na 8
buzek91

No to piszmy listy do TVP - albo zwróćmy się do kandydata Dudy na pewno obieca nam 3 sezon Gliny w TVP w końcu nie takie rzeczy obiecuje, to byłaby i tak jedna łatwiejszych do spełnienia obietnic i względnie tania.

użytkownik usunięty
hagen_filmweb

Może jakiś crowdfunding na III sezon?

ocenił(a) serial na 8

To jest serial TVP - bez przesady - zbierać to możemy np na Wiedźmina pomyślanego jako wielka super produkcja, która produkcyjnie nie ustępowałaby hitom z Hollywood - to by było wyzwanie zrobić film za ponad 100 mln USD. Wydaje mi się, że przy wszystkich programowych wadach PiS-u, są tam sensowni ludzie jak Sellin i jest szansa, że zobaczymy lepsze produkcje, niż za rządów PO, która nie miała żadnych ambicji. Wcześniej za Wildsteina udało się ruszyć produkcję Czasu Honoru.

użytkownik usunięty
hagen_filmweb

Ja tam chętniej wyłożyłbym na Glinę III niż Wiedźmina. Wiedźmin to moim zdaniem powinien być animowany, z dubbbingiem jak w grze. Ale to już temat na inną dyskusję.

Komentator

Słuchy chodzą że nowa władza będzie promowała III sezon którego osią będzie katastrofa smoleńska. ;)

ocenił(a) serial na 10
Komentator

Tak się zastanawiam: czy byłaby możliwość zrobienia trzeciej serii przez obecny u nas od niedawna Netflix? Zrobili już coś podobnego z serialem The Killing :)