PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110541}

Glina

2003 - 2008
8,1 26 tys. ocen
8,1 10 1 26430
7,7 6 krytyków
Glina
powrót do forum serialu Glina

zajebisty klimat ma ten serial,nie wiem na co czekaja z kontynuacją.

ocenił(a) serial na 10
kubix83

Zgadzam się, najlepszy polski film policyjny. Jednak lepiej, żeby nie było kontynuacji. Sequele najczęściej są o wiele gorsze i niszczą legendę znakomitego pierwowzoru.

użytkownik usunięty
kubix83

Kwestia gustu. IMO do Oficera się nie umywa - to był wg mnie jeden z najlepszych polskich seriali W OGÓLE. Bardziej podobali mi się jedynie Odwróceni, ale powiedzmy, że to nie policyjny serial. Oficerowie to porażka, szkoda słów na to "coś". Oczywiście Glina również był bardzo dobry, ale jak już wspomniałem - gusta.

Tak każdy ma swoje zdanie i wg mnie Glina to najlepszy polski serial. Oficer nie posiadał tego klimatu, o Oficerowie nie wspomnie. Kryminalni porażka itd. Glina to naprawdę serial godny do pokazywania na zachodzie. GORĄCO POLECAM!!!

ocenił(a) serial na 10
kubix83

Glina mial taki klimat, z ktorym mogl sie rownac tylko Pitbull i nic wiecej, wiec musi byc najlepszym serialem kryminalnym :)

ocenił(a) serial na 10
skaed

Racja:)taki ciężki, zajebisty klimat "Gliny" zawdzięczamy Pasikowskiemu.Brawo dla niego za ten serial.Pokazał nim, że mimo wszystko nadal jest świetnym reżyserem.Tak jak wspomnieli moi przedmówcy tylko "PitBull" Vegi może się równać z "Gliną".Jednakże dla mnie osobiście jeszcze "Fala zbrodni", ale tylko do śmierci Budrysa.Potem była to już fuszera.Dało się zauważyć gołym okiem, że nie ma już w ekiepie Okiła Khamidova.Pozdrooo:)

kubix83

Jeszcze raz, pewnie nie ostatni napisz ja ze Glina i Pitbull to narazie najlepiej i najrealniej oddany klimat watku policyjnego Brawo czekam na cos nowego bo 2 sezony mnie nie jaraja:-(

ocenił(a) serial na 10
mefi00

Glina to rewelacja, jest niezmiernie prawdziwy i brutalny. Oficer może i również jest w porządku, ale jakoś za ładne jest otoczenie, w jakim rozgrywa się cała akcja. Prawdziwa zbrodnia to jednak melina, wóda, brud i syf. Jak w Glinie. Kolejny atut to świetny Radziwiłłowicz. Moim zdaniem serial ten został tutaj [na filmwebie przy.red.] poważnie niedoceniony.

kubix83

Oficer to total shit.