Drugi sezon trzyma poziom ale zakończenie mnie mocno zaskoczyło. Po tym co stało się z Don Pietro na końcu można przypuszczać że nie będzie już trzeciego sezonu. Bez tej postaci serial bardzo straci. Po za tym z kim grubasek z irokezem miałby walczyć po tym jak ojca zdradził? Ze złamanym Ciro?
Zapowiedziano, ze będzie sezon 3 i 4, wiec sam jestem ciekaw co z tego wyniknie.
Jak dla mnie postać Don Pietra będzie bardzo trudna do zastąpienia, osobiście to była moja ulubiona.
Ciro już raczej nie wróci, tak mi się zdaje.
Być może serial przeniosą całkowicie w inne miejsce, lub przyspieszą parę lat do przodu.
No podobno według książki obiło mi się,że wejdą nowi gracze z zewnątrz i pojadą ostro z naszymi bohaterami,ogólnie źle skończą...
Nie czytałem książki i nie wiem jak bardzo serial trzyma się pierwowzoru dlatego trudno mi w tym zakresie polemizować ale jeżeli rzeczywiście powstanie trzeci i czwarty sezon i w dodatku będzie trzymał poziom dwóch pierwszych to bomba. Tak czy siak wydaje mi się że dobrą "nauczką" dla Gennego za zdradę ojca byłoby poćwiartowanie go przez kontrahentów w Kolumbii. Coś w rodzaju ćwiartował wilk razy kilak poćwiartowali i wilka;-)