Czy ma ktoś pojęcie gdzie mogę kupić wydanie Blue Ray wszystkich 5 sezonów tego serialu? Pełno tego na allegro, ale żadna edycja nie ma polskich napisów ani lektora. Bardzo zależy mi aby były chociaż polskie napisy bez lektora. Odkupię nawet używane. Pozdrawiam.
Sprawdzałem i serial nie został wydany w Polskiej wersji językowej na DVD / BluRay. Obecnie serialu nigdzie nie można obejrzeć legalnie w naszym kraju. Widzę że przekierowałeś ludzi którzy szukali tego serialu na strony do oglądania filmów online, ale jeśli często oglądasz ten serial i chciałbyś mieć go na dysku to daj mi znać, bo mam cały serial w jakości 720p / 1080p, lektor / napisy do wyboru, wziąłem okres próbny na dysku Google i mam 2TB przez miesiąc także daj znać czy potrzebujesz pomocy czy jednak wolisz zostać na swoich stronkach.
Witam. Dzięki za odpowiedź. Jeśli byłaby możliwość to w jaki sposób mógłbyś mi przesłać wszystkie 5 sezonów w oryginalnej wersji językowej z polskimi napisami? I ile chciałbyś za to kasy? Pozdrawiam :)
Gomorra na dysku to było by cos pięknego, oglądałem wszystkie sezony kilka razy do póki nie ściągnęli z HBO.
Chętnie się dowiem w jaki sposób go od Ciebie zdobyć. Pozdrawiam