PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615608}

Gomorra

2014 - 2021
8,4 32 tys. ocen
8,4 10 1 32233
8,8 9 krytyków
Gomorra
powrót do forum serialu Gomorra

Na końcu odcinka przy napisach jest pokazany Ciro jak tonie i...........poruszył się czyżby powróci w sezonie 5:-)?

ocenił(a) serial na 10
re-ligio

Własnie !!! jprdll ! Xd normalnie aż kwikłem ze radości !! ku.. on zyje ! hahahaha boże kocham ten serial !

re-ligio

gdzie???

re-ligio

Nie powróci do serialu za to będzie pełnometrażowy film o Ciro L'Immortale .

ocenił(a) serial na 8
re-ligio

Na HBO GO niczego takiego nie ma. Wskrzeszenie Ciro byłoby po prostu głupie, zabili go i uciekł, chociaż już wskrzeszenie Gennaro było dość naciągane. Może jeszcze Patrizie wskrzeszą, bo wydawało mi się, że pod koniec poruszyła małym palcem lewej nogi ;)

ocenił(a) serial na 10
Kuba_64

Przypadek Cito to inna sytuacja. Teoretycznie dostał w serce, ale kto tam wie, czy rana była śmiertelna. Jak go wrzucili do wody były bąbelki, a teraz pokazali to z innego ujęcia i rzeczywiście widać przez ułamek sekundy na końcu, że poruszył rękami jak przy odruchu warunkowym, który zmusi do wypłynięcia. Może to tylko na potrzeby filmu, ale po co w takim razie robić coś takiego?

ocenił(a) serial na 10
giant enemy crab

po to zeby ludzie gdybali przez nastepne pol roku i zakladali tematy takie jak ten :)
taki tam ''chwyt'' marketingowy, aby kazdy myslal 'a moze jednak'

ocenił(a) serial na 9
re-ligio

W wersji którą oglądałem było wyraźnie zaznaczone, że to zapowiedź filmu "L'Immortale".
https://it.wikipedia.org/wiki/L%27immortale_-_Il_film
"Pierwszy zwiastun filmu ukazał się 3 maja 2019 r. Po ostatnim odcinku czwartego sezonu serii [3], a następnego dnia na kanale YouTube Distribution's"

ocenił(a) serial na 8
savino

Najwidoczniej zrobili to aby wypromować film "L'Immortale" choć mnie film nie będzie interesował bo wiem jak Ciro skończy oglądnął bym jak by Ciro przeżył i nakręcili by jego dalsze perypetie:-)