PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615608}

Gomorra

2014 - 2021
8,4 32 tys. ocen
8,4 10 1 32107
8,8 9 krytyków
Gomorra
powrót do forum serialu Gomorra

Mało popularny

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem dlaczego tak dobry serial jest tak mało na tą chwilę znany i polecany. Znakomity włoski klimat, na zadowalającym poziomie "realność" akcji jako że nie trawie sensacjo-fiction. Warto polecać znajomym.

ocenił(a) serial na 10
leniu89

Również nie wiem czemu jest tak mało popularny, mnie ten serial wciągnął od samego początku i na każdy odcinek czekam jak na zbawienie...znakomity surowy klimat, żadnego pieszczenia się z widzem..Świetne aktorstwo i postacie z krwi i kości...Obok Detektywa serial roku, o ile nie lepszy...

ocenił(a) serial na 10
m4niek1985

No niestety. Kogo nie zapytam, nikt nie słyszał o tym serialu, jedynie kojarzą film. Może to wina słabego marketingu/promowania serialu. Nawet na filmwebie do nie dawna nie było opisu fabuły, zdjęć, informacji, po prostu serial widmo. A klimatem przebija dla mnie większość tegorocznych produkcji.

leniu89

Myślę że to wina tego że to nie jest amerykańskie kino ..

Ten serial powinien zajmować dobre miejsca w rankingach, to jest czysta poezja, fabuła, aktorstwo, zdjęcia, dialogi, zero obijania w bawełnę, męskie kino.

A takie pytanko nie wydaję się wam że to ciro jest kapuśiem?

ocenił(a) serial na 10
Sneak

Myśle, że tak.W którymś z pierwszych odcinków jak palił sie grunt miał tajemniczą karteczke z tel. Jestem na 10 odc

ocenił(a) serial na 10
Sneak

Dokładnie. Nie raz spotkałem się z opinią typu: "Eeee włoski serial, to musi być do niczego".

ocenił(a) serial na 8
Sneak

No dokładnie uważam że ten serial jest niedoceniony pewnie tylko dlatego bo jest z Włoch.

aen87

Super serial! A wiecie czy będzie kolejny sezon i kiedy?

PaULa_a_a

2016 podobno ma nowy sezon być ..

ocenił(a) serial na 8
Sneak

Jedni mówią że w 2016 inni że już w marcu 2015 nie wiadomo na razie żadnych konkretów.

aen87

Szkoda, faktycznie jak wpisuje w google to faktycznie prawie nic nie ma o tym serialu! Mnie wciągnął na maksa! Znacie może podobne?
Jeszcze polecam Breaking bad, Dexter, Z rubryki kryminalnej, Gra o tron :-)

PaULa_a_a

Serial tak długo produkują bo nie chcą kichy wypuścić doprawcowują każdy szczegół i też pewnie problemy z nakładem finansowym są ... mało popularny i dlatego ... ale ważne że coś tam próbują zdziałać ;)

ocenił(a) serial na 8
Sneak

Wole żeby 2 sezon pojawił sie nawet w 2017 byle nie walneli kaszany i serial nie stoczył sie jak Dexter czy Jak poznałem waszą matke.