PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615608}

Gomorra

2014 - 2021
8,4 32 tys. ocen
8,4 10 1 32110
8,8 9 krytyków
Gomorra
powrót do forum serialu Gomorra

ostatnio zmiażdżył mnie tak mocno Hannibal i Wikingowie, istny majstersztyk, budowanie napięcia, epizody są po prostu non stop łapią za nasze emocje i poczucie wrażliwości.Całość świetnie zagrana i nie ma żadnej dłużyzny a zakończenie serii po prostu jest tak zaskakujące iż tylko kilka razy w kinie a co dopiero produkcji małego ekranu można się takiego spodziewać. Bez ogródek daje 10/10 wszystko mi się w nim podobało, nie mogę się doczekać co będzie dalej!

klub7

Mam tak samo jak ty ^^

Po obejrzeniu 3 odcinków czułem się jak po obejrzeniu całego sezonu, miazga tyle akcji, postacie bardzo charakterystyczne, emanujące aurą gangsterską, przemiany postaci, miazga, dziwie się że ten serial ma tak małą popularność i niema nawet opisu na filmwebie obsady.

Ten serial to jeden wielki hit który każdy koneser seriali, nawet nie chodzi o klimat strikte gangsterski, powinien to zobaczyć bo ten hit w mojej własnej opini pokazuję jak powinno się robić seriale.

Pozdrawiam cię kolego i popieram twój komentarz.

ocenił(a) serial na 9
Sneak

Może nie jestem tak zachwycony jak wy tą produkcją ,ale przyznaje ze jest bardzo dobry . W pare dni obejrzałem całość,no i kazdemu polecam kto niewidział

M_Nita

ja dzisiaj też obejrzałem całość, czekam na 2 sezon, znacie coś podobnego, mało popularne ale mega dobrego?

ocenił(a) serial na 9
Sneak

Fargo jest mocne jesli nie widziałeś

M_Nita

Witam na stronie odcinków nie widać żeby był kolejny sezon ale mam nadzieję , że jednak się to zmieni i powstanie kolejny ponieważ jest to jeden z najlepszych seriali jaki oglądałem. Teraz zabrałem się za Fargo i jak na razie zapowiada się fajnie choć na początku tj pierwszy odcinek zapowiadał się wręcz komediowo. Jeszcze ta twarz która kojarzy mi się z hobbitem i ta policjantka grubsza kupa śmiechu była w pierwszym odcinku, ale akcja szybko się rozwija więc myślę że będzie ciekawie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Sneak

Fargo jest majstersztykiem scenariusza i reżyserii. Bracia Cohen nie wypuszczają gniotów, nie ważne, czy tylko piszą, reżyserują, czy produkują.
Gomorro La Serie - dotychczas nie widziałem lepszego serialu w życiu. Raz, że podejmuje tematykę, którą się interesuje od wielu lat - szeroko pojęta Mafia, zarówno w USA, ale przede wszystkim jej korzenie. Dwa: genialna reżyseria, zdjęcia, scenariusz (w sumie napisany przez życie).

Może uznacie to za świętokradztwo, ale jedyny polski serial, który ma zbliżony klimat to Krew z Krwi - wg. mnie 8 odcinków zagranych i wyreżyserowanych perfekcyjnie - jak na polskie realia.

chitan

Gommora to najlepsze coś co zdarzyło mi się oglądać w życiu :)

Fargo takie sobie nie przypadło mi do gustu ale oglądało się przyjemnie :)

ocenił(a) serial na 10
klub7

Dla mnie również ten serial jest przekocur, a drugi sezon zapowiada się jeszcze ciekawiej :)