PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615608}

Gomorra

2014 - 2021
8,4 32 tys. ocen
8,4 10 1 32009
8,8 9 krytyków
Gomorra
powrót do forum serialu Gomorra

finał - masakra

ocenił(a) serial na 10

Sezon bardzo ciekawy, w niczym nie ustępuje jedynce. Mają rozmach skur......Końcówka miazga. Najlepszy serial w tym roku.

lisu69

ustępuje jedynce, za duży chaos i gorsze kreacje od tych co zgineli w jedynce bądź na początku dwójki (czytaj Conte), a koniec dla mnie osobiście był bardzo przykry

bartek_1984

nie spałem całą noc po ostatnim odcinku jakby coś we mnie umarło...

ocenił(a) serial na 10
bartek_1984

cholera i ja zasnac nie moglem...

amigancik

trzeci sezon potwierdzony - tylko jak się pytam z kim? Nie ma już Conte, Don Pietro, Traka, Rosario -prawie moje najlepsze postacie.... zaluje ze Annalizy nie odstrzelili

ocenił(a) serial na 10
bartek_1984

Jest Ciro Malammore + Patrizia i beda nowe postacie

Galizero

a ten śmieć gennaro zyje choć dawno powinien zdechnąć ojciec powinien był go odstrzelic

bartek_1984

Gennaro smiec? czemu , bo sprzedal ojca , no ojciec caly sezon pokazywal mu ze sie nie bedzie z nim liczyc jak rowny z rownym a do tego kazal zabic male bezbronne dziecko co nawet pewnie w takich realiach nie jest czyms chwalebnym

i raczej mysle ze Gennaro nikt szybko nie odstrzeli , widac ze rosnie w sile , pozbyl sie ojca , pozbyl sie tescia i ma olej w glowie

ocenił(a) serial na 9
bartek_1984

przyjdą nowi, odstrzelą to gówno - Gennaro i Ciro.

wassp

mam tylko nadzieje ze aktorami będą jak dotychczas w większości rdzenni Neapolitańczycy (Kamorzyści)

ocenił(a) serial na 9
bartek_1984

Camorista nie oznacza rdzennego Neapolitańczyka (bo tak napisałeś jakby to było równoznaczne).
A ogólnie się zgadzam, fajnie jakby grali Neapolitańczycy, bo akcent mają specyficzny i nadaje to realizmu serialowi.