PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615608}

Gomorra

2014 - 2021
8,4 32 tys. ocen
8,4 10 1 32005
8,8 9 krytyków
Gomorra
powrót do forum serialu Gomorra

Podchodziłem z dużym zainteresowaniem. Ale po pierwszym odcinku jest lekki zawód. Dialogi mnie niespecjalnie przekonują. Dużo scen źle zmontowanych. Nie podoba mi się praca kamery. To nie jest kwestia kosztów czy wykorzystanych technologii. Brakuje jakby harmonii pomiędzy ujęciami. Płynności. Nie wiem jak to nazwać. Po prostu co chwila coś zgrzyta, a to w formie, a to w treści. Nie znam ani włoskiego, ani neapolitańskiego, więc może to kwestia tłumaczenia?
Tak czy owak tematyka dla mnie interesująca, więc będę kontynuował swoje zmagania z tym serialem.

ocenił(a) serial na 9
per333

NIkogo to nie interesuje. Praca kamery - buahahha bitch please... NIE OGLĄDAJ

ocenił(a) serial na 7
sanni_hietalahti

Mowi sie tu o tobie, ze najprawdopodobniej masz pewien stopien niedorozwoju intelektualnego. I rzeczywiscie, kazdym swoim postem to potwierdzasz. Ludzie uposledzeni, tacy jak ty, nigdy nie umieja normalnie dyskutowac i zawsze irytuja sie gdy ktos ma inne od nich gusta. Najmniej wartosciowy, najprymtiywniejszy i najglupszy sort czlowieka. Ze swoim ewidentnym kalectwem intelektualnym bedziesz musial sie mierzyc przez cale swoje ponure, nieszczesliwe zycie. Ludzie tacy jak ty nigdy nie maja latwo.

ocenił(a) serial na 10
per333

Dokładnie Nikogo świetny serial. Szkoda tylko że taka mała popularność