PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=143412}

Gorące Hawaje

North Shore
2004 - 2005
7,4 1,2 tys. ocen
7,4 10 1 1177
Gorące Hawaje
powrót do forum serialu Gorące Hawaje

o ja nicole i jason wzieli slub, on wsiadl do samochodu, a ten wybychnal. I nie ma jasona.... asz mnie zatkalo

mila_dziewczyna

no mnie też zatkało...To się nie może tak skończyć! Czy będzie druga seria?

ocenił(a) serial na 9
a_zuczek

Nie ma drugiej serii,szkoda ale bez Jasona to nie chcialabym ogladac.
Jak mogli tak glupio zakonczyc,myslalam ze wszyscy beda razem szczesliwi!
Gdyby byla 2 seria to moze znowu pojawilby sie Tonny:-)

Mother_Earth

Szkoda że nie ma drugiej serii to przecież dobre zakończenie aby nakręcić ją. Mogli by przecież zrobić jak np: Jason jakimś "cudem" wyskoczył z samochodu tylko że jest nieźle poturbowany a nawet w śpiączce... No i Nicol mogłá by śię rozprawić z Alexandrą...no i wogóle można było by rozwinąć wątki innych. Lubię oglądać dobre zakończenia a tu mam pewien niedosyt...

ocenił(a) serial na 9
mila_dziewczyna

Chyba każdy był tym zaskoczony ja myślałam że śnie a było tak pięknie

mila_dziewczyna

jestem w szoku!nie rozumiem jak mogli w ten sposób zakończyc taki fajny serial, czy napewno nie będzie drugiej serii? może miała byc bo to jedyne tłumaczenie takiego zakończenia, ale bez Jasona to lepiej niech nie krecą

Seiya

A mi się zakończenie podobało :)... A szczególnie jak Alexandra wlazła do hotelu a tam zero pracowników xD...

Goku

i koniec Gorących Hawaji było co oglądać przez 5 miechów w piątkowe wieczory. Serial super.Współczuje Nicole wreszcie zdobyła Jasona miał go tylko dla siebie ślub i tu takie coś... Końcówka pozamiatała Nicol zaczęła krzyczyć nononono !!!!! wszystko przez Vinctena !!!!!