PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=377482}

Gorycz tropików

Tropiques amers
2007
7,5 841  ocen
7,5 10 1 841
7,0 2 krytyków
Gorycz tropików
powrót do forum serialu Gorycz tropików

od dłuższego czasu denerwują mnie błędy moderatorów na portalu filmweb.
Nie wiem kto zajmuje się weryfikacją tych wszystkich ciekawostek, opisów i danych o aktorach. Zdarza się, że informacje z bezpiecznych źródeł nie zostały zaakceptowane (wiem to z własnego doświadczenia) a prawie w każdym profilu ciekawostki się powtarzają (nawet po 3 razy), często opisy filmów napisane są takim językiem że niektórym przydałaby się powtórka z lekcji polskiego.
Przy okazji zwróciłam uwagę, że obsada Goryczy tropików powtarza się. Ale moim faworytem pozostaje ciekawostka co do miejsca kręcenia filmu. No gratuluje autorowi! Jeżeli Trynidad znajduje się na Kubie to chyba ktoś tutaj tworzy nową geografię!

paulita

nie wszyscy weryfikatorzy sa weryfikatorami "z powołania";) ..weryfikator od kazdej sprawdzonej informacji dostaje punkty i dzieki nim moze walczyc o nagrody. nie wiem niestety czy punkty dostają jedynie za zaakceptowane info czy za kazde jakie sprawdzaja. tak czy siak sadze, ze w wielu przypadkach sprawdzanie materialu odbywa sie na szybko (czy to z checi szybkiego nabijania punktow czy braku sił na czytanie 69 ciekawostek w celu weryfikacji tej jednej jedynej) i potem jest jak jest. w kazdym systemie czy ukladzie jaki moze istniec najslabszym czynnikiem zawsze bedzie czynnik ludzki:P

paulita

"Jeżeli Trynidad znajduje się na Kubie to chyba ktoś tutaj tworzy nową geografię!"

Ekhem. Właśnie. Komuś przydałaby się powtórka. Pytanie tylko komu...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Trinidad_(Kuba)

lilith_19

Haha, wczesniej tam nie zagladalem, ale widze, ze jest napisane, ze powstawał "W Trynidadzie" a nie "Na Trynidadzie" ;D

ocenił(a) serial na 7
paulita

Byłam zarówno W Trinidadzie (mieście w środkowej części Kuby) i NA Trinidadzie i Tobago (państwie) i zapewniam, że zdjęcia do filmu były kręcone w Trinidadzie na Kubie, więc to co piszą to prawda.