Co Wam przeszkadza, że "Gorzka zemsta" jest na 15 czy jakimś tam wysokim miejscu. Ja baardzo lubie ten film, gówno mnie obchodzi, że to telenowela. Gdyby był produkcji amerykańskiej czy innej to napewno niekt by sioe nie czepiał i wszyscy by to oglądali!!!!!
no to też prawda :). wtedy nie było by tu tych głupich komentarzy. pozdro, pa pa
No pewnie, oglądałabym to tak samo jak "Modę na sukces", hehe. Telenowela to telenowela, nie ważne gdzie produkowana, jest różnica między serialem obyczajowym a telenowelą(a MnS czy ta GZ to telenowele). A tasiemce są wszystkie do bani i każdy normalny człowiek to wie. Może jeszcze Wam ta fascynacja przejdzie, może za mało normalnych filmów widziałyście w życiu, nie wiem.
widziałam dośsyć ciekawych i dobrych filmów. telenowele oglądam z "uzależnienia " :) ale co z tego. nie pisz żeby ludzie tego nie robili bo i tak cie nie posłuchają. nie które telenowele są do bani np. luz maria czy jakoś tak. tego wogólnie nie oglądałam. prawde mówiąc gorzka zemsta jest pierwszaą telenowelą, którą oglądam w życiu :) i bardzo mie sie podobza. tylko teksty czasami są troche głupie :). Weź w końcu odpuść.
Lepsze seriale też by się znalazły. Jakby w rankingu seriali "Gorzka zemsta" zajęła wysokie miejsce to też by to nie było sprawiedliwe.
a co jest sprawiedliwe???!!!! przestań bo ludzie oglądają co chcą i głosują na co chcą, a że nienawidzisz tasiemców to wszyscy o tym już dobrze wiemy!!!
Bo ty przecież nie masz słabego umysłu i nigdy nie oglądałaś nie oglądasz i nie będziesz oglądała telenowel.
Wiesz co, gówno mnie obchodzi co lubisz i co inni lubią i ciebie to też nie powinno nic obchodzić!
Cóż za obrona, i dalej nie wiem, czym ta telenowela różni się od innych. Śmieszna jesteś, pewnie w bezpośredniej rozmowie rzuciłabyś się na mnie z pazurami, tak samo jak na innych, którzy by napisali, że to badziewie. I którzy by oczywiście mieli rację.
nie zniżyłabym się do twojego poziomu! już mi sie nie chce komentować tych twoich głupich wypowiedzi. weź sie dziewczyno zastanów...
Przykro mi, ale ty się do żadnego poziomu nie muszisz zniżać, bo już jesteś na dnie. Głupie są twoje wypowiedzi i ty się powinnaś zastanowić. Skoro ci się nie chce moich wypowiedzi komentować, to ich nie komentuj, proste. Ciekawe nad czym się mam zastanawiać...zabawne.
Jesli jestes antyfanka telenowel to nie wiem po co tu wchodzisz? I tak nas nie przekonasz do nie ogladania telenowel:-) Ja tam ogladam ta telcie i bede ogladac to co mi sie podobaa Tobie radze wracac do Gwiezdnych wojen czy innej bajki!
Hehe nie ma to jak dobra kłótnia pomiedzy dziewczynami :] a co do serialu to nie ogladalem telenowel, nie ogladam i raczej na pewno ogladal nie bede ale kazdy ma prawo do robienia tego co chce.Nawet nie zwracam uwagi na to ze ten serial jest tak wysoko bo to sie dla mnie nie liczy ja mam swoj ranking ulubionych filmow a inne mnie nie obchodza wiec pozdro all :]
Nie no moze mnie oszczędzisz co? :p No faktycznie mogą troche denerwowac ale najlepiej to olać...seeya
Mam dobry dzień, więc dam Ci żyć:-)
Właściwie już tyle napisałam o tych badziewiach, że mogę z tym skończyć.
Pozdro
Dzieki! :) No i o to chodzi nie ma co sie rozpisywac na taki temat lepiej pogadac o przyjemniejszych rzeczach... =] pozdro