Co Franco i Sara beda robic w stodole?Czy akcja potoczy sie bardziej na losy Franca?(czy cos mu sie stanie?)Co Rosalio ma zamira zrobic Francu i Saricie?I kiedy Juan ucieknie z niewoli Dionory??Prosze o odp.
Sarita i Franco w stodole beda sie kochac i nakryje ich Gabriela bo Fernando je powie. Gaby wychloszcze za to Sare. Franco nigdy sie niedowei o tym co Gaby zrobila (zrobi)Saricie. Zreszta sami zobaczycie bo to juz od 104 Odcinak i bedzie sie ciaglo przez dwa albo trzy.
Juan uwolni sie z niewoli Dinory juz w poniedzialek czy wtorek (razem z Ruth bo ona bedzie go chciala urotowac i pojdzie to tej chaty ale bandyci ja zlapia i razem z juznem wrzuca ja do dolu (dziury) sami sie z tamtad wydostana i po chwili norma wraz z ekipa ratunkowa ich znajda.
A co do Rosario to niewiem.
Tak Gaby pobije Sare(po plecach az do krwi) nie Sarita sie neiwyprowadzi (jezszcze) bedzie z nia mieszkala tak dlugo az udowodni Gaby ze Ferdek ja zdardza (bo Fernando bedzie mezem Gaby i bedzie ja zdradzal na kazdym kroku) i odrazu po tym jak Sara udowodni Gaby ze Ferdek ja zdradza to sie jeszcze niewyprowadzi dopiero jak Dinora bedzie grozila Gaby ze jesli niebedzi z nia wspolpracowala to zabije jej cala rodzine zaczynajac od Wnuka a konczac an Martinie i Gaby dopireo wtedy (z placzem) Gaby(a sama po jakims czasie wyladuje w piwnicy bo zamkan ja tam Ferdek i Dinora) powie saricie ze neichce jej widziec i ze ma sie wynosic, Sara odejdzie z laczem ale Franco ja pzryjmnie do hacjendy.
A jescze 1(njawazniejsze) Czy Franco byl juz w szpitalu bo nie ogladam od poczatku a widzialam zdjecia na jakiejs strone jak lezaly w szpiatlu.Mam nadzieje ze duzo sie bedziej dzialo wokol Franca.
tak Franco byl juz w szpitalu i raczej niewyladjua juz w nim bo gdy Armando bedzie probowal go zabic to Rosario zasloni Franca wlasnym cialem a Armanda zastrzeli policja, pozniej Franko wraz z Sara pojada do szpitala do Rosario aby jej podziekowac i Rosario poprosi o wybaczenie Franka i neibedzie mu wiecej zycia uprzykzrac. (Rosario wraz z Armandem beda czesto przebywali na hacjendzie elizondo bo beda w spisku z Dinaro i Fernandem) Kolo franca niebedzie sie zaweile dzialo (chyba) . Nieweim jeszcze wszystkiego o tej telci bo niemam wszystkich odcinkow :P
Niop. Ale pod koniec telci(szkoda ze tak pozno) Sie otruje i umrze(lol) (bo jak porwie Juana i GAby to weznie ich do buszu Gruchotem od juana:P auto im sie zepsuje i beda museili uciejac pieszo i ona albo cos zje czy wypije i zostanie w rzece w buszu a Gaby juzn i ferdek(bo on tez tam bedzie) pojda dalej. a gaby po tym jak ekipa ratunkowa ich odnajdzie to pogodzi sie z reyesami i to juz bedzie konsowka chyba przedostatni odcinek(o ile sei niemyle) jesli masz jeszcze jakies pytanka to pisz!!!!