PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194062}

Gorzka zemsta

Pasión de gavilanes
2003 - 2022
7,6 6,0 tys. ocen
7,6 10 1 5967
Gorzka zemsta
powrót do forum serialu Gorzka zemsta

Wielu przeciwników telenowel pyta sie czy sie rozni ta telenowela od innych. Wiec wam powiem, jest śmieszna. Prawie w kazdym odcinku jest cos z czego mozna się pośmiac (m.in. z Benita), nie ma tam takich tragedi jak w innych telenowelach np facet zabil swoją zone i kochanka a teraz sam chce się zabić. Nie ma tam odnajdywania roznych czlonków rodziny itp. Jedyne co tam sie z tych motywów powtarza to, to ze jest kobieta ktory zrobi wszystko zeby miec faceta ktory jej sie podoba (mam na mysli Dinore). I jak to ktos kiedys napisal to jest serial kolumbijski, a one są inne niż meksykańskie. Bo zgodze sie z tym ze w telenowelach meksykańskich to troche przesadzają.
I ludzie opamiętajcie sie troche, to nie jest wina tych co oglądają telenowele ze ona jest na tym rankingu i ze ją wysoko oceniają, bo telenowela jest naprawde fajna. Jak wam tak to przeszkadza to napiszcie do moderatorów filmwebu zeby utworzyli dwa rankingi na filmy i seriale.

ocenił(a) serial na 5
Nikki

Ja chociaz ogladam ta telenowele i uwazam ze jest lepsza niz wszystkie (bo jest w niej troche komedii), to sie z toba niezgodze! bo ta telcie jest w sumei taka sama jak inne zawsze o to samo chodzi w telenowelach (ktos sie kocha i ktos im upzrykrza zycie itd.)Aco do odajdywania czlonkow rodziny to jest cos prawei takiego, Ruth znalazla swoja matke a pozneij sie dowie kto jest jej ojcem i nawet go pozna.A wiesz czym sie roznie telenowele meksykanskie od kolumbijeskich?? niee!! to ci powiem wiekszosc telenowel meksykanskich to telenowele tzw. kostiumowe(chyba wiesz o jakie mi chodzi). Ja chociaz ogladam telenowele to niemam zamiaru nikogo przekonywac ze ta telenowela jest inna niz wszystkie bo tak nie jest WSZYSTKIE TELENOWELE TO JEDNA WIELKAAAA RODZINA!!!! i nawet jak by to byla najlepsza telenowela na swiecie to niedala bym jej 10 pkt. bo nie dorownuje nawet do stóp FILMOM.
Jesli kogos urazilam to przepraszam,a i sorry za bledey ort. Seeya

ocenił(a) serial na 1
Ramona

Nareszcie któraś fanka telenowel ma do tego zdrowe podejscie. Bo telenowele nigdy nie dorównają filmom.

ocenił(a) serial na 9
Nikki

Nie chce mi sie pisac cyzm sie rozni ta telcia od innych,moga tylko napisac ze jest bardzo fajna,duzo w niej smiesznych scen:-)

ocenił(a) serial na 5
Mother_Earth

no bo niczym inny sie nierozni poza tym ze jeste weile smiesznych scenek a tak to jest taka sama jaki inne :P

Nikki

Taa, według moich koleżanek ta telenowela z Oreiro też była śmieszna. Wszystkie są śmiesze, bo są głupie. I tyle, ta niczym się nie różni od innych, wam się tak wydaje, bo ją lubicie.
A gdyby był ranking seriali, to i tak by nic nie dało, bo seriali lepszych od tego też jest mnóstwo.

Veda12

a tobie wiecznie nic nie pasuje... ciagle masz jakies wąty. Na Twoim miejscu bym tu juz nie zaglądała.

Nikki

Ale nie jesteś na moim miejscu, a ja twoich rad nie potrzebuję. Ta telenowela jest żałosna, wiem, bo widziałam, teraz mam prawo się wypowiadać. Broń jej dalej, bo argumenty powyżej wcale za nią nie przemawiają.

Veda12

i bardzo dobrze ze nie jestem na twoim miejscu, bo bym w zyciu nie chciala byc taka nie tolerancyjna jak Ty.

Nikki

Nie bede sie rozwodził nad tą telenowelą, ale ideadwóch list na filmy i seriale jest jak najbardziej trafiona i podpisuje sie pod nia obiema rękoma. Przynajmniej mniej było by tematów i postów pokroju; jak ten shit, jakis tam serial może sie równać z np. Zieloną Milą, i co tu dużo mówić to jest najprawdziwsza prawda, myśle, że takie Top 100 Seriale byloby idealnym rozwiązaniem w takiej sytuacji :]

Nikki

I po co wy się tak kłócicie? Telcia jest bardzo fajna i zdaje się najfajniejsza, gdyż główni bohaterzy to mężczyźni, a takich telenowel jest naprawdę mało. A to z oddzielnym rankingiem to bardzo dobry pomysł. W końcu antyfani telenowel nie bedą tu wpisywać czegoś pokroju "Boże, jak telenowela może być tak wysoko w ranking..." ble ble ble.

ocenił(a) serial na 1
Nikki

Obejrzalm kilka odcinkow i moge powiedziec o tej telenoweli ze wcale nie rozni sie od innych tego typu. Nic mnie w niej nie rozbawilo, no moze poza tym ze jest tak glupia ze az smieszna, ledwo dotrwalam do konca odcinka. Jak w kazdej telenoweli wszyscy sie ciagle schodza, kloca, rozstaja, godza, znow schodza itd... i skonczy sie to jak zwykle...-slubem. jaki ma sens ogladanie takich tasiemcow skoro od poczatku wie sie jak sie skoncza?

ocenił(a) serial na 1
Nikki

Zgadzam się moderatorzy filmwebu powinni oddzielić filmy od seriali proponuje stworzenie listy "top 100 seriale"