PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36876
5,0 22 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Pingwin zakochany w panu zagadce? WTF.

ocenił(a) serial na 7
kallosz

Tylko czekać, aż Alfred z młodym Batmanem zacznie kręcić gały:)

ocenił(a) serial na 10
kallosz

*cough* w ogóle fandom nie shipował ich od 2 sezonów *cough*

ocenił(a) serial na 8
kallosz

Nie wierzę.

Spedalić Pingwina. Pieprzony znak pieprzonych nowych czasów.

ocenił(a) serial na 8
ClarKent

Akurat to mi nie przeszkadza, ale jak Nygma, stwierdzi, że też jednak mu się chcę, albo z jakiegoś innego gościa zrobią kogoś do pary dla Pingwina to odpadam, Pingwin akurat, nawet pasuje na homo, jeśli patrzeć jak go wykreowali. Ale Nygmy bym nie zdzierżył i bym przestał ten serial oglądać.

ostatnisprawiedliwy_1771

Nygma spotkał nową "Kringle" więc przez te 3 odcinki będzie spokój z Nygmą jako gej.

ocenił(a) serial na 8
WujekKoszar

Skąd wiesz, że przez 3? Jestem pewny, że ona zginie, przez Pingwina, i Nygmy czas w Gotham albo się skończy, albo zostanie wrogiem Pingwina, 100% ten "związek" nie wypali.

użytkownik usunięty
ostatnisprawiedliwy_1771

Przecież to będzie jedna z tych dwóch lasek, co towarzyszyły Zagadce, zapomniałem teraz imienia, nie zginie, serial odwala cyrki jeśli chodzi o zgodność z komiksem, ale w kwestii uśmiercania trzymają się komiksów na szczęście.

ocenił(a) serial na 7

no coś Ty, nie trzymają się, zabili Maroniego, Azraela a to byly postaci z doroslego zycia batmana.

ostatnisprawiedliwy_1771

właśnie Nygma mi od poczatku wygladał na geja a Pingwin i jego "wyznanie miłości" mnie zaskoczyło.

ocenił(a) serial na 7
kallosz

przeciez nygma zakochal się w kobiecie, więc czemu tak myslales?
choc mnie tez zaskoczyly te teksty w stylu ze zrobi wszystko dla oswalda i ze w niego wierzy nawet jak oswald watpi, myslalam ze to ed jakims cudem jednak zmienil zdanie, bo wczesniej gadal ze milosc oslabia i lepiej nie kochac nikogo.

ocenił(a) serial na 7
ostatnisprawiedliwy_1771

moim zdaniem pingwin i tak będzie sam, ta postać ciągle ma pecha, więc go nie uszczęśliwią udanym związkiem z kimkolwiek.

ocenił(a) serial na 8
kallosz

Jeśli doszłoby do jakiegokolwiek zbliżenia pingwina z enigmą bądź jakimkolwiek innym gościem, dałbym z miejsca temu serialowi 1.
Tak zniszczyć taką postać. Przez pierwsze dwa sezony była to moja ulubiona postać. Teraz mam nadzieję, że będzie go jak najmniej. Ogólnie jeśli tak sobie polecieli w kulki to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby uśmiercili tą postać.