PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36864
4,6 18 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Genialny! Rewelacyjny klimat, Gotham odtworzone doskonale. Scenariusz i gra aktorska na
najwyższym poziomie. Obecnie mój ulubiony serial, świetny!

ocenił(a) serial na 10
Szejku

Od początku trzymał bardzo dobry poziom, a z każdym odcinkiem jest coraz lepiej. Klimat, aktorstwo, nieprzewidywalny scenariusz, zwroty akcji - majstersztyk. Narazie następny epizod zapowiada się na najlepszy. Sam tytuł jest mega, będzie dużo cobblepot'a, gordon z m16 no i VICTOR ZSASZ miazga ! To dopiero 7 odc. aż się boje jak będzie wyglądał finał. Jakoś na gotham nie czekałem a po tragicznym flashu, słabym arrow, constantinie i mizernych agentów tarczy to narazie jedyny serial na podstawie komiksu warty oglądania. Zobaczymy jeszcze czy dorówna mu Daredevil.

HELLBOOOY

Flash i Arrow jest świetne. ;] Agencia SHIELD również bardzo mi się podobają.

ocenił(a) serial na 10
Szejku

Flash ze względu na fabułę wychodzi bardzo słabo. Wszystkie motywy już się kiedyś pojawiły i ten "meta-human tygodnia" nic nie wnoszący, ani żadnego klimatu i emocji nie wzbudza, jest bo jest, żeby go pokonać. Najgorszy do tej pory był odc. 3 z "the mist" i po nim już miałem zrezygnować. Można oglądać jedynie dla flasha i aktora który go gra trzymającego ten serial, nawiązań do komiksów i całkiem dobrych efektów.
Arrow s1 i s2 był bardzo dobry szczególnie ze względu na przeciwnika i flashbacki z wyspy. Honkong już nie jest taki ciekawy i tajemniczy. Ogólnie zadużo tam nic nie wnoszącego"romansidła". Czasami czekam na 45-min. odc. po czym 20 -10min. Przewijam. Ogólnie słabo, że nie wzorowali się na green arrow z komiksów,śmiesznego strzelającego strzałami-rękawicami bokserskimi/trampolinami itp. Amell gra za poważnie. Zobaczymy jak ras wypadnie.
A z agentami przesadziłem może bo oglądałem do połowy 1 sezonu i wypadało to bardzo słabo, a podobno serial się później poprawia. Od którego odc. I czy s2 jest dobry? ;]

HELLBOOOY

"Ogólnie słabo, że nie wzorowali się na green arrow z komiksów,śmiesznego strzelającego strzałami-rękawicami bokserskimi/trampolinami itp." xD LOL. Jakby tak zrobili, to właśnie by była tragedia. :) Agenci SHIELD mi się podobają od pierwszego odcinka... nie wyobrażam sobie przewijania serialu/filmu.

ocenił(a) serial na 10
Szejku

No niewiem, właśnie serial nabrałby troche dystansu i humoru, stałby się lepszy, bo narazie wszyscy z amellem na czele grają z "kijem w dupie" jakby liczyli na oscara. Ostatnio dużo osób też nie wyobrażało sobie szopa pracza z rakietnicą i drzewa ratującego galaktyke.

HELLBOOOY

Amell gra słabo, to prawda, ale serial odniósł wielki sukces, a to oznacza, że podjęte decyzje były słuszne. Szop pracz z rakietnicą to co innego niż jakieś głupie strzały z pięścią w serialu. To byłby gniot roku moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 7
HELLBOOOY

Ja dalej nie wyobrażam sobie szopa pracza z rakietnicą i drzewa ratującego galaktykę ;)

ocenił(a) serial na 3
Ra_s_al_Ghul

Tylko dlatego że nie wiesz że szopy to cwane bestie :p

ocenił(a) serial na 7
Rozgdz

Jedyne drzewo co zrobiło na mnie wrażenie to Enty ;p jak pokonały rezydentów Isengardu ;)

Ra_s_al_Ghul

Enty były badziewne. :D

ocenił(a) serial na 7
Szejku

Może i badziewne i do dupy wyglądały ale Isengard podbiły ;p szkoda bo wole Uruk-Hai i Sarumana najbardziej z Władcy