Szok odnośnie Falcon'a no i w końcu jest ten uśmiech !;D Co tu więcej gadać naprawdę ciekawy odcinek :)
Jerome jest nieprzewidywalny i różnie to może być. A gdyby tak wykorzystał Pingwina?:D
No ciekawe czy rzeczywiście będzie Batkiem ;D
I to jest zajebiste - nie wiadomo, czego się spodziewać po takim duecie jak Jerome i Pingwin :D
Serial skończy się śmiercią Bruce'a i okaże się, że Batmanem będzie dziecko Bruce'a, które podczas ostatnich eskapad zbroił, i Alfred je przygarnie i będzie Bruce jr XD (dobra, suchar xd)
Póki co o tym nie myślę co z tego zakupu wyniknie - mam tylko nadzieję, że o ile Fox sobie przedłużał serial pomimo różnej oglądalności (i malejącej w zasadzie), o tyle Disney nie anuluje serialu bo przynosi straty :(
Właśnie mnie uświadomiłeś, że Fox podnajmował sobie prawa do pewnych rzeczy od WB z DC a teraz Disney przejął Foxa.. wow, no w głowie się może zakręcić :D Ciekawe, czy skoro do Disney'a będzie należeć całość Marvela będzie starało się jednak 'ubić' produkcje DC (tak jak napisałem, Gotham może być jednak nie dochodowe a Disney lubi zielone jak każdy.. a może nawet bardziej (nie umniejszam im, ale Gotham notuje spadki oglądalności a powinno być odwrotnie przy 'popularnej'/dochodowej serii)).
A tak w sumie jeszcze nie czytałem dokładnie, co Disney przejmie bo w njusach na FW była mowa, że coś tam z telewizji nie będzie należeć do Disney'a od Foxa.
No to jest fenomen, że obecny sezon jest naprawdę swietny, a mimo wszystko ma słabą oglądalność. Mam nadzieję, że nie zostanie zdjęty i niedługo pojawi się info o nowym sezonie na kolejną jesień.
Z ust mi to wyjąłeś :) Gotham to taki zajebisty fenomen, że z sezonu na sezon jest coraz lepiej pod względem jakości a oglądalność idzie w dół. Kompletnie ale to kompletnie nie rozumiem Amerykanów - pewnie gdyby produkcja 'głupiała' to słupki szły by w górę..
Również mam taką nadzieję (a swoją drogą pamiętasz, kiedy rok temu pojawiły się wieści o kolejnym sezonie?).
Nie mam pojęcia , ale to dopiero 4 sezon wiec jest jeszcze sporo do pokazania. Wszystko zależy chyba od tego jakie wyniki będa wiosną.
Szkoda, że od stacji do stacji różnie z tym bywa - dziwię się, że niektóre są w stanie zamówić sezon zaraz po premierze jakiegoś serialu bo pilot czy pierwsze odcinki ogólnie zanotowały wysoką oglądalność. A tutaj dochodzi jeszcze kwestia kupna Foxa przez Disney.
Sorry, ze nie w temacie ale bede wdzieczny za pomoc. W 1 sezonie Gordon odkrył tajemnicę Loeba w postaci jego córki, co pozwoliło mu na skuteczny szantaż i awans zawodowy. Miał to być hak na komisarza gdyż ten, nawet rozważał rezygnacje, byle informacja nie trafiła do prasy. Nagle w 1 odcinku drugiego sezonu Gordon jest zdegradowany a nastepnie zwolniony i totalnie zapomina o tym, ze ma Loeba w garści? Dla mnie to totalny bezsens, scenarzysci po prostu zapomnieli czy moze ja cos pominąłem?