PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117755
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Mam tylko nadzieję że Bree nie odpowie za to wszystko co stało się z Alejandro....
Obawiam się tylko że może być tak że ona weźmie całą winę na siebie, pójdzie do więzienia nie chcąc by inni też byli zamieszani a ona sama powie że wyjeżdża na kilka lat....to byłoby chyba najgorsze zakończenie serialu.

j_d64

j_d64. Przed nami jest jeszcze SZEŚĆ odcinków. Pożyjemy i zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Susan ma jak na razie słodko (po wcześniejszym zaciążeniu wiadomo kogo) -gorzkie (po... wiadomo czym z odc. 8x16 i 8x17) zakończenie. Lynette się pewnie zejdzie z Tomem i zakończą ich wątek prawdopodobnie powtórką przysięgi małżeńskiej. Najbardziej mnie właśnie ciekawi Benee (związek Bena i Renee, którą lubię zwłaszcza w ósmym sezonie ale nie tak jak Edie), losy Bree której odciski palców akurat... akurat one... pasowały do zwłok Alejadra i Gabi z Carlosem ale im to bym "dał", jako scenarzysta, błogosławieństwo w postaci syna za to, że wreszcie wysiedli z wiecznego wyścigu szczurów po kasę.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Miło było zobaczyć jeszcze raz Rexa choć Bree nie wspomniała go najlepiej w retrospekcji...Ten odcinek był tak smutny...najsmutniejszy ze wszystkich dotychczasowych. Aż się boję oglądać następne. Mam nadzieje, że to było przesilenie a potem już będzie tylko lepiej.