Dzis poniedzialek wszefzie sprawdzalem i nie moge znalezc linkow do 3x11. czy odcinek ten byl wogule wyemitowany? Czy moze jakas przerwa w nadawaniu? Na stronie ABC cos sie nie moglem doszukac :/
Niestety, ale chyba jednak jest przerwa... Jak ktos coś wie to niech szybko tu napisze.
ja nie moge wszedzie przerwy, gotowe, prison break, wie ktos jak tam sytuacja z lostem tez jest przerwa?
LOst odc 3x7 bedzie 7 lutego to wiem na bank. A w Prisonie chyba nie ma przerwy nie wiem okaze sie jutro ( tzn juz dzis :P ) Z tego co ogladam to supernatural sie zatrzymalo juz 2 tydzien nie bylo odcinka, a O.C po tygodniu przerwy znow ruszylo ale nie wiadomo czy wogole seria dojdzie do konca bo ma tak slaba ogladalnos :(
No to na forum Desperate poruszylismy watki przerw w nadawaniu wiekszosci seriali :P
za to heroes są :) wiec nie jest tragicznie :) no i chyba Veronica mars również :)
Nie chce być niemiły ale niektórzy np. Ja nie oglądali ani jednego odcinka 3-go sezonu "Gotowych na wszystko
nastepny czyli 11 odcinek "gotowych..." bedzie 17 grudnia w tv:) na stronie abc jest napisane;)