PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118165
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Dzis poniedzialek wszefzie sprawdzalem i nie moge znalezc linkow do 3x11. czy odcinek ten byl wogule wyemitowany? Czy moze jakas przerwa w nadawaniu? Na stronie ABC cos sie nie moglem doszukac :/

użytkownik usunięty
Pawel_101

Niestety, ale chyba jednak jest przerwa... Jak ktos coś wie to niech szybko tu napisze.

ocenił(a) serial na 9

Następny odcinek 7 stycznia.

ocenił(a) serial na 7
Aintha

ja nie moge wszedzie przerwy, gotowe, prison break, wie ktos jak tam sytuacja z lostem tez jest przerwa?

ocenił(a) serial na 6
Aintha

coś podobnego! jakaś "przerwa świąteczna"? buuuuu!!!

snoopy

LOst odc 3x7 bedzie 7 lutego to wiem na bank. A w Prisonie chyba nie ma przerwy nie wiem okaze sie jutro ( tzn juz dzis :P ) Z tego co ogladam to supernatural sie zatrzymalo juz 2 tydzien nie bylo odcinka, a O.C po tygodniu przerwy znow ruszylo ale nie wiadomo czy wogole seria dojdzie do konca bo ma tak slaba ogladalnos :(

No to na forum Desperate poruszylismy watki przerw w nadawaniu wiekszosci seriali :P

ocenił(a) serial na 7
Pawel_101

prison break tez przerwa i to az do 22 stycznia
ale dółłł

ocenił(a) serial na 9
rebraca

za to heroes są :) wiec nie jest tragicznie :) no i chyba Veronica mars również :)

Aintha

ale jak widze to najszybciej wznawiają właśnie desperatki :D supcio :DD:D

użytkownik usunięty
snoopy

Nie chce być niemiły ale niektórzy np. Ja nie oglądali ani jednego odcinka 3-go sezonu "Gotowych na wszystko

yyyy... sorry, ale co ma piernik do wiatraka?

ocenił(a) serial na 10
Pawel_101

nastepny czyli 11 odcinek "gotowych..." bedzie 17 grudnia w tv:) na stronie abc jest napisane;)

ocenił(a) serial na 10
sonda_04_08

jesus ale to jest zjehane:/ wszystkie seriale prawie przerwy wwkurzyc sie mozna ostro...co mnie jakies rozgrywki mecze i wg obchodza wisi mi to;/ OTH desperatki proston losty kurczaki:/ przerwy :/