Obejrzałam już sporo seriali i powoli kończą mi się pozycje, za które mogłabym się zabrać. Widzę, że ten serial ma dość wysoką ocenę, ale nie wiem jak go sklasyfikować. Czy jest to prawdziwy dramat, który wciągnie nie tylko kobietę ale również faceta czy też jest to typowy tzw. "babski serial"? ;)
Jeśli chcesz przeżywać dramat, pośmiać sie, popłakać to ten serial jest dla ciebie wywołuje całą game emocji. Osobiście jako facet uważam że nie jest tylko dla kobiet. Powiem wiecej, to najlepszy serial jaki kiedykolwiek widziałem
Jak najbardziej polecam! Początkowo sceptycznie do niego podchodziłam z myślą "kolejny typowo babski serial". I byłam w straszliwym błędzie, serial wciąga od pierwszego odcinka, nie zliczę już nocy jakie zarwałam na oglądaniu ;) żaden serial nie zafundował mi tylu wzruszeń i śmiechu jednocześnie poza tym chyba większość z nas może znaleźć choć jedną sytuację, scenkę życiową jakby żywcem wyciągniętą z realiów własnej codzienności. Już 2 razy go oglądałam, ostatnio znowu do niego powróciłam i powiem,że wywołuje u mnie te same pozytywne emocje co za pierwszym razem.
Tak więc enjoy :)
Ja właśnie też tak sceptycznie podchodziłam, ale potem usłyszałam sporo pozytywnych komentarzy na jego temat i stwierdziłam, że może warto obejrzeć ;) Jeżeli faktycznie jest taki, jak opisujesz, to pewnie będę go oglądać jednym ciągiem do końca ostatniego sezonu. :)
Dzięki i pozdrawiam.
Na pewno nie bd zalowala, wg mnie to jest najlepszy serial pod słońcem. można sie pośmiać, poplakac, wzruszyc, podenerwowac, wszystkiego po trochu jest. polecam :-P
Już zamieściłam serial na mojej liście na pozycji nr 1 do obejrzenia po Nowym Roku :) Mam też nadzieję, że w serialu będzie jakaś intryga :>
Jeśli chodzi o intrygi to na każdym kroku... Ja oglądam 2gi raz jestem na 4 sezonie.
To ja całkiem będę pewnie oglądać z zaciekawieniem, bo nie znam ani zakończenia ani zwrotów akcji :)
Ten serial jest genialny. Co prawda od pewnego momentu im dalej w las tym gorzej, ale i tak nie znam lepszego połączenia dramatu i komedii. Czasem śmiałem się do łez.
Ja już chyba czwarty raz lecę wszystkie sezony :D Nie wiem, jakoś ten serial wzbudza u mnie same pozytywne emocje, nawet jak zdarzą się od czasu, do czasu smutne odcinki, zawsze pojawia jakiś promyk, dzięki któremu choć na chwilę się uśmiecham.
Poza tym scenarzystom należą się ogromne brawa za tyle świetnych pomysłów, bo choć ostatni sezon, to już nie to samo, co pierwsze serie, to i tak jest niezłym zakończeniem.
Moim zdaniem największym plusem są bohaterowie o tak odmiennych charakterach, że nie sposób się nudzić i chyba każdy po części z którąś postacią może się utożsamić. Ale świetne są też postaci epizodyczne, których się po prostu nie zapomina.
Ja osobiście uwielbiam spotykać rodziców desperatek i ich facetów :)
Do "Gotowych na wszystko" mam ogromny sentyment i chyba nidy mi się nie znudzi!
Ja wczoraj późnym wieczorem zaczęłam. Miałam obejrzeć jeden odcinek a obejrzałam trzy :) Już mnie zaciekawił! Ale zobaczę co będzie dalej :)
Ja ogladam ten serial z chlopakiem, najpierw mi zerkal przez ramie, a pozniej powiedzial, ze mam nie ogladac bez niego, bo on tez chce. Swietny serial, bardzo wciagajacy.
Chciałęś wiedzieć " gdzie można pobrać " a ja Ci tylko odpowiedziałem. Rejestrowałem się za darmo a gdy chciałem mieć transfer to dopiero wtedy płaciłem. Jeśli zasady się zmieniły, to wielka szkoda.
Zaczęłam właśnie oglądać 5 sezon i nie mogę ścierpieć, że Mike jest z Katherine. :P Ale serial wciągnął niesamowicie!
Wiedziałam, że tak będzie ;) ostatnio koleżankę namówiłam żeby obejrzała chociaż pierwszy odcinek i zobaczy czy jej się spodoba czy też nie i na drugi dzień z pretensjami (ale też wdzięcznością) do mnie, że tak ją wciągnął serial że oglądała odcinek za odcinkiem do późnej nocy i się nie wyspała przez to xD
Pamiętam, mnie strasznie postać Katherine irytowała. Poza tym ona jest za stara dla niego ;D
Mnie też Katherine irytuje od samego początku ;) Ja też oglądam odcinek za odcinkiem. Aż żal, bo jeszcze trochę i się serial skończy. I znów będę poszukiwać jakiegoś innego, wartego uwagi :)
Ja ze swojej strony mogę Ci polecić serial BBC Sherlock, jeśli jeszcze nie widziałaś ;) a gotowe na wszystko zawsze można zacząć oglądać od początku, ja już po raz 3 go oglądam ;) teraz jestem w połowie 6 sezonu..nieubłaganie koniec się zbliża :( p.s. Uszykuj sobie chusteczki na ostatni sezon. ;)
Sherlocka już dawno widziałam - nowe odcinki też. To jest jeden z moich ulubionych seriali :) Ogółem sporo tych popularnych serii już widziałam :) Nawet wojenne ;)
Mój też :)) i jak Ci się podobał 3 sezon? Bo są różne opinie, jednym się bardzo podobał i ja się wliczam do tych osób ;) a dla innych poziom zauważalnie spadł.
A jakie wojenne widziałaś? :) obecnie poszukuję jakiegoś ciekawego serialu (wiesz sesja nie mam co robić xDD)
Ja uwielbiam nowy sezon Sherlocka. Odcinek drugi oglądałam z zapartym tchem. :)
Wojenne to oczywiście Kompanie Braci i Pacyfik. Teraz przymierzam się do Generation Kill jak tylko skończę Desperatki ;) A jestem już w ostatnim sezonie ;) Polecam też Broadchurch i The Killing :)
Drugi odcinek był genialny, scena z pijanym Sherlockiem najlepsza xD ale koniec strasznie smutny, do tego ta piosenka..
Dzięki, w wolnej chwili sobie zobaczę te seriale. :)
Szybko Ci zeszło, jak skończysz desperatki to daj znać jak wrażenia. ;)
Skoro nadeszła sesja, to podejrzewam, że szybko znajdziesz tę wolną chwilę ;) A seriali mogłabym polecić jeszcze więcej, ale pewnie część z nich już widziałaś. A desperatki poszły mi szybko, bo teraz jestem na "chorobowym" i miałam duuużo czasu na oglądanie ;) Ale już tylko tydzień i powrót do rzeczywistości :)
Witam, akurat skonczylem ogladac z moja kobieta Gotowe na Wszystko, no i rozplakala sie bo "strasznie piekny ten serial" i w sumie ma racje, ja jako facet milosnik strzelanin i wyscigow twierdze ze jest to jeden z najlepszych seriali jakie ogladalem, wykonany na takim poziomie ze u nas filmy za 10 lat moze takie beda :) Ale do rzeczy, jakie jeszcze seriale mozecie nam polecic? Lubimy Dextera, tez obejrzelismy calego ale juz nie bardzo mamy pomysl co dalej ogladac, gra o tron jakos nam nie lezy.
Też mi się bardzo podobały Gotowe na wszystko :) A z seriali, które obejrzałam polecam:
Zakazane Imperium, Sherlock, Downton Abbey, Mad Men, The Killing, Broadchurch, Battlestar Galactica, The Shield, The Tudors, Sześć stóp pod ziemią, Luther, Rodzina Soprano.
Wiem - sporo tytułów, ale nie wiem jakie gatunki lubicie :) Generalnie każdy z tych seriali mi się bardzo podobał i niesamowicie wciągał.