PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117894
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko
ocenił(a) serial na 10
NewYorkBitch

Przyznaję rację, można wybuchnąć śmiechem w wesołych momentach lub płaczem we wzruszających lub przykrych :)

NewYorkBitch

Nie przesadzaj, można obejrzeć, ale bez fascynacji. ;P

Kiedys

Ale ja przeciez nie przesadzam! :D Sorry, ze to jest moj ulubiony serial! Ale ty na pewno tez masz taki jeden serial, ktory caly ogladaleś, co?! :)

ocenił(a) serial na 8
NewYorkBitch

Nie wiem, czy najlepszy, ale ja lepszego nie oglądałam : ) (racja, początkowe sezony były najlepsze, ale żaden serial nie działa na mnie tak kojąco jak DH...)

Georgiana_

Mam dokładnie tak samo. Jak mam zły humor wystarczy, że obejrzę odcinek DH i już jest lepiej. Niby zwykły serial ale jednak potrafi zadziałać na psychikę. Zawsze jest z czego się pośmiać :P Nigdy nie płakałam oglądając DH (ogółem chyba na żadnym filmie nie płakałam nigdy) ale w niektórych momentach naprawdę robi się przykro.

użytkownik usunięty
NewYorkBitch

najlepszy to on może i kiedyś był - obecnie mimo, że mam do niego ogromny sentyment i śledżę go na bieżąco to uważam, że seria stacza się strasznie w dół.

NewYorkBitch

no zawsze jest sie z czego posmiac i nie zabraknie tez przykrych scen ;) Ale przyznaje tez racje ze pierwsze sezony byly lepsze od piatego i szostego, ale teraz moim zdaniem siodmy sezon jest znowu bardzo fajny..

ocenił(a) serial na 10
NewYorkBitch

to również mój ulubiony serial:) bezkonkurencyjny, choć są inne świetne np SATC. Pamiętam kiedyś (zanim oglądanie online było możliwe, albo ja o tym nie wiedziałam)oglądałam jeden z pierwszych sezonów DH na Polsacie w czwartki chyba, miał być emitowany finałowy odc a znajomi zapraszali usilnie na grilla pod miastem, zgodziłam się dopiero jak powiedzieli, że maja tam tv i będę mogła obejrzeć finał:))))))

użytkownik usunięty
NewYorkBitch

Jak dla mnie to jest też najlepszy serial jaki widziałem! Ja niestety tych pierwszych sezonów nie oglądałem:( Mogli by teraz na polsacie puścić od 1 sezonu, a nie od 4:( A na FoxLife oglądam teraz 7:D
Ps. Jak możecie to oceniajcie ten film i najlepiej wysoko:D

NewYorkBitch

bitch please, ile Ty seriali oglądałeś, że taki chłam uważasz, za najlepszy?

ocenił(a) serial na 10
systemofadown

no chyba ty nie powinieneś/powinnaś się na ten temat wypowiadać "SpongeBob Kanciastoporty 10/10", "Alicja w Krainie Czarów 10/10"... Mam dalej podawać? hahah

Marcel_filmweb

są to po prostu bajki, które uwielbiałam w dzieciństwie, wg mnie są jedne z najlepszych w swoich kategoriach, dlatego zasługują na 10/10. ;] a co do seriali, mogłabym podać bardzo dużą ilość tych, które są o niebo lepsze.

NewYorkBitch

jest znakomity, to fakt! ale kilka rownie dobrych tez sie znajdzie :)

NewYorkBitch

są gusta i guściki, ale muszę przyznać, że w żaden inny serial nigdy wcześniej się aż tak nie wkręciłam :))