Za tydzień Polsat wyemituje ostatni odcinek 1-szej serii.Na kolejne przyjdzie nam pewnie poczekać do września.Ciekawe co w zastępstwie polsat wyemituje w czwartkowe wieczory?
Nie mam pojęcia, ale chyba nic nie przebije DH, a na pewno nic co wyemituje Polsat w zastępstwie.
Z chęcią obejrzałabym powtórki.
Jak zwykle wszystko co dobre szybko się kończy :-( uwielbiam ten serial... i chce go DALEJ oglądać, mogliby go chociaż od wiosny puścić!!!!!
Nie wytrzymałam i oglądam właśnie drugą serię i polecam innym żeby też tak zrobili. Zanim Polsat wyemituje drugą to będzie pewnie trzeba czekać przynajmniej pół roku. W drugiej serii jak na razie widziałam na necie 12 odcinków. A w pierwszej jest podobno odcinek 24 specjalny? Oglądał ktoś??? Teraz się martwię co zrobię jak skończę oglądać serię drugą :((( Przecież bez Desperate nie wytrzymam!
ja powiem tak wszyscy narzekaja , czemu tak pozno , ja sie ciesze ze wogle wyemituja 2 serie;)
Nie byłabym taka pewna... ale swoją drogą w Jedynce drugą serię Lost puszcają od razu. Nawet tygodnia przerwy nie ma!!! Ale Polsta musi wszystko zepsuć, chcociaż mi sie wydaje, żezaczną emitować drugą serie w jakiś miesiąc po skończeniu emitowania jej w USA. Teraz niech ktoś obliczy, kiedy to będzie... :D
1. Lost 2 bedzie emitowany w Polsacie dopiero od września. Teraz puszczaja na AXnie.
2. Wiele wyjaśni sie dopiero w ostatnim odcinku 1 sezonu. Oglądałam cały sezon zanim jeszcze nie było go w Polsce i musze przyznac, ze wciagnal mnie na tyle, ze obejrzalam go w jakies 4 dni.
3. Polecam naprawde abyscie obejrzeli ost odcinek. Tam wszystko si wyjaśni. Nie tak jak w Lost gdzie nic sie nie wyjasnilo ni trochę.
4. Nie martwcie sie! To, że wszystko wyjasni sie w pierwszym sezonie nie oznacza, ze drugi bedzie gorszy ( ja tak z poczatku myslalam) ale okazalo sie, ze 2 ma jeszcze lepiej skonstułowana zagadke.
Naprawde polecam sciagniecie z netu. Ja tez sobie obiecywalam, ze wytrzymam az zaczna puszczac 2 sezon w tv, ale sami wiecie... pokusa zwyciezyla :)
pozdr.
Ja ogłądałam coś co nazywało się odcinek specjalny ale nic to specjalnego nie było - po prostu prawie cała pierwsza seria zmieszczona w jednym odcinku czyli najważniejsze wydarzenia tak połączone żeby tworzyły zwartą opowieść.
chyba pójdę za waszą radą i tez ściągnę 2. serię z netu ...
serial super!!
tylko troche dziwnie 1. seria się skończyła...
pozdro...
Niestety na pewno nie będzie to nic ciekawego... nie mam fajniejszego serialu niż ten... Przyznam, że nie widziałam 3 odcinków z 1 serii i nie jestem w temacie tak ja większość osób wypowiadających się tu, ale czy mógł by mi ktoś troszkę steścić co się mniej-więcej stanie w 2 serii! Jestem bardzo, bardzo ciekawa!!!
Droga Diano, naprawde nie warto zeby ci straszczac caly 2 sezon ( a przynajmniej te 13 odcinkow, ktore obejrzalam) bo wierz mi- lepiej obejrzec samemu :) Jednak moge Ci zdradzić, ze dotychczasowa zagadka rozwikła się, ale w jej miejsce powstanie nowa, znacznie bardziej intrygująca ( szczególnie na poczatku 2 sezonu) Wiele zmieni sie tez u głownych bohaterek. Dobra, nic wiecej nie mowie :X . Nie bede odbierac ci tej przyjemnosci, bo naprawde nie warto ;)
Nie bardzo rozumiem, skoro tak mało odcinków było, czemu w ABC piszą o 212, 213 odcinku... To się jakoś inaczej liczy?
Bo pierwsza cyferka oznacza numer sezonu, a druga liczba numer odcinka. tzn jak np masz odcinek 13 z 2 sezonu to pisza 213. Takie ulawienie dla nich ;)
A ja troche nie na temat.... eFFcia masz swietne zdjecie w avatarze!!!!! :) strasznie fajna kolorystyka!
no a ze koniec DH to w smutnym nastroju troche jestem ale powoli dochodze do siebie i moim zdaniem wcale sie tak wszystko nie wyjasnilo po tej pierwszej serii...
:)
No ale najważniejsza tajemnica się wyjaśniła czyli tajemnica Mary Alice. Wiadomo już czemu się zabiła, co było w skrzyni, którą wyrzucił do wody Paul i czemu tam to było, czego szukał Mike i kto to Dana i jak to wszystko się łączy. Z pierwszej serii pozostają niedokończone wątki (co się stanie z Gabrielle i jej dzieckiem, co z Bree i Georgem, czy Lynette pojdzie do pracy, no i co dalej z Zachiem i Paulem) ale to tylko wątki a nie tajemnice. Ale w drugiej serii oprócz kontynuacji tych wątków i dojścia nowych, dojdzie też nowa tajemnica, ale moim zdaniem zbyt szybko zostanie rozwiązana (przynajmniej dla widzów). Oglądałam 13 odcinków 2 serii i już wiem prawie wszystko o tajemnnicy Applewhite'ów czyli nowych sąsiadów naszych bohaterek. Tajemnicę Mary Alice i jej rodziny było trudniej rozwiązać, ujawniane aspekty tylko mąciły i nie dawały się połączyć a tajemnica rodziny Applewhite'ów jest ujawniana przez twórców serialu tak szybko i po kolei, wszystko się ładnie układa. A tu przecież będzie pewnie jeszcze 10 odcinków, chyba że zrobią krótszą serię od pierwszej.