PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117899
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Za tydzień Polsat wyemituje ostatni odcinek 1-szej serii.Na kolejne przyjdzie nam pewnie poczekać do września.Ciekawe co w zastępstwie polsat wyemituje w czwartkowe wieczory?

ocenił(a) serial na 6
McCoy

Nie mam pojęcia, ale chyba nic nie przebije DH, a na pewno nic co wyemituje Polsat w zastępstwie.
Z chęcią obejrzałabym powtórki.

ocenił(a) serial na 10
McCoy

Jak zwykle wszystko co dobre szybko się kończy :-( uwielbiam ten serial... i chce go DALEJ oglądać, mogliby go chociaż od wiosny puścić!!!!!

ocenił(a) serial na 10
McCoy

Nie wytrzymałam i oglądam właśnie drugą serię i polecam innym żeby też tak zrobili. Zanim Polsat wyemituje drugą to będzie pewnie trzeba czekać przynajmniej pół roku. W drugiej serii jak na razie widziałam na necie 12 odcinków. A w pierwszej jest podobno odcinek 24 specjalny? Oglądał ktoś??? Teraz się martwię co zrobię jak skończę oglądać serię drugą :((( Przecież bez Desperate nie wytrzymam!

ocenił(a) serial na 10
jusbin

ja powiem tak wszyscy narzekaja , czemu tak pozno , ja sie ciesze ze wogle wyemituja 2 serie;)

wilkolak111

Nie byłabym taka pewna... ale swoją drogą w Jedynce drugą serię Lost puszcają od razu. Nawet tygodnia przerwy nie ma!!! Ale Polsta musi wszystko zepsuć, chcociaż mi sie wydaje, żezaczną emitować drugą serie w jakiś miesiąc po skończeniu emitowania jej w USA. Teraz niech ktoś obliczy, kiedy to będzie... :D

ocenił(a) serial na 10
Kreseczka

1. Lost 2 bedzie emitowany w Polsacie dopiero od września. Teraz puszczaja na AXnie.
2. Wiele wyjaśni sie dopiero w ostatnim odcinku 1 sezonu. Oglądałam cały sezon zanim jeszcze nie było go w Polsce i musze przyznac, ze wciagnal mnie na tyle, ze obejrzalam go w jakies 4 dni.
3. Polecam naprawde abyscie obejrzeli ost odcinek. Tam wszystko si wyjaśni. Nie tak jak w Lost gdzie nic sie nie wyjasnilo ni trochę.
4. Nie martwcie sie! To, że wszystko wyjasni sie w pierwszym sezonie nie oznacza, ze drugi bedzie gorszy ( ja tak z poczatku myslalam) ale okazalo sie, ze 2 ma jeszcze lepiej skonstułowana zagadke.
Naprawde polecam sciagniecie z netu. Ja tez sobie obiecywalam, ze wytrzymam az zaczna puszczac 2 sezon w tv, ale sami wiecie... pokusa zwyciezyla :)
pozdr.

ocenił(a) serial na 6
jusbin

Ja ogłądałam coś co nazywało się odcinek specjalny ale nic to specjalnego nie było - po prostu prawie cała pierwsza seria zmieszczona w jednym odcinku czyli najważniejsze wydarzenia tak połączone żeby tworzyły zwartą opowieść.

ocenił(a) serial na 10
McCoy

chyba pójdę za waszą radą i tez ściągnę 2. serię z netu ...
serial super!!
tylko troche dziwnie 1. seria się skończyła...

pozdro...

użytkownik usunięty
McCoy

Niestety na pewno nie będzie to nic ciekawego... nie mam fajniejszego serialu niż ten... Przyznam, że nie widziałam 3 odcinków z 1 serii i nie jestem w temacie tak ja większość osób wypowiadających się tu, ale czy mógł by mi ktoś troszkę steścić co się mniej-więcej stanie w 2 serii! Jestem bardzo, bardzo ciekawa!!!

ocenił(a) serial na 10

Droga Diano, naprawde nie warto zeby ci straszczac caly 2 sezon ( a przynajmniej te 13 odcinkow, ktore obejrzalam) bo wierz mi- lepiej obejrzec samemu :) Jednak moge Ci zdradzić, ze dotychczasowa zagadka rozwikła się, ale w jej miejsce powstanie nowa, znacznie bardziej intrygująca ( szczególnie na poczatku 2 sezonu) Wiele zmieni sie tez u głownych bohaterek. Dobra, nic wiecej nie mowie :X . Nie bede odbierac ci tej przyjemnosci, bo naprawde nie warto ;)

Meg_33

Nie bardzo rozumiem, skoro tak mało odcinków było, czemu w ABC piszą o 212, 213 odcinku... To się jakoś inaczej liczy?

ocenił(a) serial na 10
_eFFcia_

Bo pierwsza cyferka oznacza numer sezonu, a druga liczba numer odcinka. tzn jak np masz odcinek 13 z 2 sezonu to pisza 213. Takie ulawienie dla nich ;)

ocenił(a) serial na 10
_eFFcia_

A ja troche nie na temat.... eFFcia masz swietne zdjecie w avatarze!!!!! :) strasznie fajna kolorystyka!

no a ze koniec DH to w smutnym nastroju troche jestem ale powoli dochodze do siebie i moim zdaniem wcale sie tak wszystko nie wyjasnilo po tej pierwszej serii...

:)

Fluorescent

I o to chodzi... nic nie wiemy, tylko czekamy w nieskończoność na drugi sezon:(

ocenił(a) serial na 6
Fluorescent

No ale najważniejsza tajemnica się wyjaśniła czyli tajemnica Mary Alice. Wiadomo już czemu się zabiła, co było w skrzyni, którą wyrzucił do wody Paul i czemu tam to było, czego szukał Mike i kto to Dana i jak to wszystko się łączy. Z pierwszej serii pozostają niedokończone wątki (co się stanie z Gabrielle i jej dzieckiem, co z Bree i Georgem, czy Lynette pojdzie do pracy, no i co dalej z Zachiem i Paulem) ale to tylko wątki a nie tajemnice. Ale w drugiej serii oprócz kontynuacji tych wątków i dojścia nowych, dojdzie też nowa tajemnica, ale moim zdaniem zbyt szybko zostanie rozwiązana (przynajmniej dla widzów). Oglądałam 13 odcinków 2 serii i już wiem prawie wszystko o tajemnnicy Applewhite'ów czyli nowych sąsiadów naszych bohaterek. Tajemnicę Mary Alice i jej rodziny było trudniej rozwiązać, ujawniane aspekty tylko mąciły i nie dawały się połączyć a tajemnica rodziny Applewhite'ów jest ujawniana przez twórców serialu tak szybko i po kolei, wszystko się ładnie układa. A tu przecież będzie pewnie jeszcze 10 odcinków, chyba że zrobią krótszą serię od pierwszej.