PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118165
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Kto już ma ?

ocenił(a) serial na 10

Kto z was WIELCY FANI zakupił sobie cały - oryginalny 1-szy sezon Gotowych Na Wszystko . No ja muszę się przyznać że juz mam chodż cena tego wydawnictwa jest okkrrroooppnnnna , dlaczego tak drogo , cholera cena ma przyciągać , a nie odstraszać . No a może ktoś już wie , kiedy planowany jest 2 sezon w naszym kraju .

Alexanderrr

ja mam;D

ale z tym drugim sezonem to chyba sobie zartujesz :P teraaz musi sie pierwszy sezon sprzedawac... szczerze? stawiam na grudzień 2007 albo nawet wiosne 2008... niestety... ;(

ahcynk

chociaż jeżeli 1 sezon sprzedawalby się tak super-świetnie (w co wątpie ze względu na cenę) to może byłoby szybciej

ale pamiętajcie ile czekaliśmy na pierwszy sezon... i jeszcze przekladali wydanie dvd... i do tego zadnych dodatkow...

ahcynk

PIERWSZY SEZON
*October 10, 2005 (United Kingdom, Republic of Ireland)
*September 18, 2006 Poland

DRUGI SEZON
*November 13, 2006 United Kingdom, Republic of Ireland
* teraz już chyba wiecie - ja przewiduje na na pazdziernik 2007 ;|

no coz to sobie poczekay... mogliby powtorki puscic;(

i sorry za bezsensowne nabijanie postow :P

użytkownik usunięty
ahcynk

ja tam gdzieś czytałem, że u nas drugi sezon ma być wydany wiosną 2007.

ocenił(a) serial na 10

ja kupiłam pierwszy sezon chociaż cena sami wiecie jaka jest

ale najbardziej mnie wkurzył BRAK DODATKÓW!!! :(

jezuuuuuuuuu ubostwialabym imperial jakby wydali na wiosne!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
ahcynk

z imperialem różnie bywało także sami wiecie jak jest , a ja równiez nie ukrywam mej wściekłości z powodu dodatków , co im zależało dać szóstą płytke z dodatkami . Czasem myśle że to wydanie było tak na odpier.. się

Alexanderrr

"DH" można kupić na Allegro za mniej niż 100 zł (nawet nówkę). Ale neidługo pewnie stanieje.

ocenił(a) serial na 10
Alexanderrr

Osobiscie czekam, aż 1 sezon stanieje :) - 160 zł to cena okropna, prawda?

ocenił(a) serial na 10
Veresa

160? ja kupialm za 180... ale jestem i tak bardzo zadowolona, ogladam bez przerwy... aaaaaaaaa...

biczaleczka

a ja kupilam za 160 - vat :P w media była promocja ;p

ocenił(a) serial na 10
ahcynk

A ja mam pytanko - kupiłem 1-szy sezon Gotowych Na Wszystko , niedość że dałem 180 zł , co jest lekką przesadą to czekałem na przesyłke 3 tygodnie.Teraz oglądam z mamą wszystkie odcinki i zauważyłem że nie mam 24 odcinka na płytce , a przeciez z tyłu pisze że są 24 . Czy wy macie tak samo , czy może ten ostatni 24-ty ukaże się na 2 sezonie . Kurcze no już nie wiem co w tej sprawie robić , dzwonić do Imperialu czy spokojnym być .