Kto z was WIELCY FANI zakupił sobie cały - oryginalny 1-szy sezon Gotowych Na Wszystko . No ja muszę się przyznać że juz mam chodż cena tego wydawnictwa jest okkrrroooppnnnna , dlaczego tak drogo , cholera cena ma przyciągać , a nie odstraszać . No a może ktoś już wie , kiedy planowany jest 2 sezon w naszym kraju .
ja mam;D
ale z tym drugim sezonem to chyba sobie zartujesz :P teraaz musi sie pierwszy sezon sprzedawac... szczerze? stawiam na grudzień 2007 albo nawet wiosne 2008... niestety... ;(
chociaż jeżeli 1 sezon sprzedawalby się tak super-świetnie (w co wątpie ze względu na cenę) to może byłoby szybciej
ale pamiętajcie ile czekaliśmy na pierwszy sezon... i jeszcze przekladali wydanie dvd... i do tego zadnych dodatkow...
PIERWSZY SEZON
*October 10, 2005 (United Kingdom, Republic of Ireland)
*September 18, 2006 Poland
DRUGI SEZON
*November 13, 2006 United Kingdom, Republic of Ireland
* teraz już chyba wiecie - ja przewiduje na na pazdziernik 2007 ;|
no coz to sobie poczekay... mogliby powtorki puscic;(
i sorry za bezsensowne nabijanie postow :P
ja kupiłam pierwszy sezon chociaż cena sami wiecie jaka jest
ale najbardziej mnie wkurzył BRAK DODATKÓW!!! :(
z imperialem różnie bywało także sami wiecie jak jest , a ja równiez nie ukrywam mej wściekłości z powodu dodatków , co im zależało dać szóstą płytke z dodatkami . Czasem myśle że to wydanie było tak na odpier.. się
160? ja kupialm za 180... ale jestem i tak bardzo zadowolona, ogladam bez przerwy... aaaaaaaaa...
A ja mam pytanko - kupiłem 1-szy sezon Gotowych Na Wszystko , niedość że dałem 180 zł , co jest lekką przesadą to czekałem na przesyłke 3 tygodnie.Teraz oglądam z mamą wszystkie odcinki i zauważyłem że nie mam 24 odcinka na płytce , a przeciez z tyłu pisze że są 24 . Czy wy macie tak samo , czy może ten ostatni 24-ty ukaże się na 2 sezonie . Kurcze no już nie wiem co w tej sprawie robić , dzwonić do Imperialu czy spokojnym być .