PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117894
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Ma być to mieszkanka "Seksu w wielkim mieście" z "Gotowymi na wszystko".
Bohaterkami "Przyjaciółek" są cztery kobiety, znające się jeszcze z czasów szkolnych: bizneswoman, która nie ma szczęścia do mężczyzn, wzięta fryzjerka z nieskorym do ożenku partnerem, rozwódka z dzieckiem i oddana rodzinie gospodyni domowa. W pierwszym (pilotażowym) odcinku panie mają się spotykać na statku pływającym po Wiśle – dlatego zdjęcia ruszą dopiero na początku maja, kiedy te statki wznowią kursy.

no_bo_co

AD 1: "bizneswoman, która nie ma szczęścia do mężczyzn" to Lynette lub Miranda, "wzięta fryzjerka z nieskorym do ożenku partnerem" czyli podejrzewam Gabi lub Edie, "rozwódka z dzieckiem" pasuje do Susan a mniej do Carrie, no i "oddana rodzinie gospodyni domowa" śmierdzi mi postacią Bree lub Charlotte.

AD 2. Coś czuję, że będzie to "kopiuj-wklej" tych seriali i szybko zacznie wiać nudą a ilość odcinków będzie nieskończona.

AD 3. Zamiast wyemitować wreszcie sezon 6, 7 i 8 "gotowych..." to realizują "przyjaciółki"? *facepalm*

AD 4. Bohaterki polskich seriali najczęściej grają postacie w stylu "przepraszam, że żyję i ciągle płacze oraz jestem bezradna", niż ubóstwiane [przynajmniej przez mą osobę] laski trzymające facetów za jaja i radzące sobie bez nich.

michu1945

jaki z Ciebie feminista

no_bo_co

ciekawe jak to bedzie wygladalo. bo jak kiedys tvn zrobil klub szalonych dziewic (tez 4 przyjaciolki itd) to lekki niewypal to byl.

stormysoul

NO I O TYM WŁAŚNIE MÓWIĘ!!! (nie wrzeszczę na Ciebie stormysoul, broń Boże)

ocenił(a) serial na 7
michu1945

michu1945 - podpisuję się pod tym co napisałeś :)

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

ja jestem bardzo ciekawa co z tego wszystkiego wyjdzie ;)
słyszałam że Joasia Liszowska ma w tym zagrać