dlatego własnie wymyslono internet, jak sie coś nie podoba tam jest wszystko ;]
Zupełnie jak na allegro, hehe.
ale czytanie napisów wcale nie oznacza, ze nie mozesz patrzec na bohaterki.
A jeśli napisy Ci tak przeszkadzaja, to moze pora na nauke angielskiego? ;]
umię dość angielski, ale nie tak dobrze żeby swobodnie wszystko rozumieć co ludize mówią w serialu, raz nie zrozumiesz jednego słowa i cała akcja śmieszna może przepaść bo nie wiesz o co chodzi.
a jeśli czytasz napisy to raczej patrzysz i bardziej sie na nich koncentrujesz...
na osiolku? nie mam osiolka :(
ale z jakim lktorem? normalnym czy symulator? bo symulator to blee
www.osiolek.com, ale musisz miec emule zeby sciagnac, co do lektora to nie wiem, ale chyba to jest taki lektor jak na kanale FoxLife
Debilnym można określić co najwyżej ten POST nie POLSAT. Oczywiste jest, że nie będą puszczać serialu o tej samej porze jak za oceanem. Tam kończy się sezon trzeci, my mamy za sobą dwa, więc to nie jest zły wynik. Teraz po licznych prośbach pierwsza i druga seria są powtarzane - co tylko dobrze świadczy o tej stacji. A to, że od września będą emitować sezon trzeci jest już potwierdzone.
nikt nie zaprzeczy że polsat jest debilny, katuje nas reklamami co 10 min a serial nadaje w nocy, więc nie wiem czemu bronisz tę beznadziejną stację. W Fox life masz po polsku 3 sezon już, ja niestety nie mam tego kanału, ale jakby polsat sie postaral to by mogl miec juz dawno 3 serie.
Fakt, że reklamy trwają długo, za długo i są puszczane za często. Ale to nie to było tematem posta :) Ja odnoszę się tutaj do kwestii godzin emitowania serialu. Jeśli chcesz oglądać 3 serię płać za satelitę, w Polsacie masz dwie pierwsze za darmo. I nie jest prawdą, że serial puszczany jest w nocy - jak na POWTÓRKI, i to po tak niedługim czasie od puszczenia go po raz pierwszy, godzina 23 (a wcześniej nawet 22) jest całkiem przyzwoitą porą. Za pierwszym razem serial był puszczany o godzinie 20, więc nie wiem o co Ci chodzi :] Trzeba było oglądać jak leciało po raz pierwszy ;]
A jeśli chodzi o 3 serię to poszukaj strony xsharex.info ;]
oglądałem jak leciało za pierwszym razem, a teraz sobie drugi raz oglądam. debilność odnosi sie do ogółu, wiec jeśli już piszesz to trzeba mieć ugruntowane stanowisko. Polsat jest debilny i z wieloma serialami źle postępuje (np. Chirurdzy, nowe odcinki w beznadziejnej porze...) ale tak samo tvn, ale tonie broni polsatu. gdyby chcial to by juz dawno puscil 3 sezon
Teraz piszesz, że "debilność odnosi się do ogółu" (och, jak to cudownie brzmi), a w temacie jest wyraźnie zaznaczone, że o "debilności" świadczy fakt, że tu dopiero drugi sezon ("debilny polsat!
na abc niedługo 4 sezon a u nas 3 nie mogą chamy puścić!"). Odniosłam się konkretnie do tego co poruszone zostało w temacie. Co innego gdyby ta seria była puszczana premierowo o 23.00, ale to są powtórki, więc nie widzę powodów do narzekania. Co innego gdyby w temacie poruszona była kwestia reklam, czy innego serialu (teraz np. przytoczyłeś Chirurgów) - wtedy wyraziłabym swoją opinię na ten temat. ;]
Jakiś czas temu też niesamowicie narzekałam na późne pory nadawania świetnych seriali czy filmów, ale to nic nie da. Można się przyzwyczaić albo radzić sobie inaczej... Poza tym mój organizm lepiej funkcjonuje w nocy, gorzej kiedy rano trzeba wstać do szkoły ;]
A na tej stronie trzeba się rejestrować i są linki do RS :)
chciałem wysłać wiadomość na priv,
ale gdzie zniknęla ta opcja! (może jej nie widze)
ale możesz mi podać najlepiej na blogu (moim) linki do pierwszego odcinka 3 sezonu? zarejestrowałem sie na tym forum ale nie potrafie tego znaleźć, może ty bardziej biegłą jesteś w tym :) :P
plizzzzzz chce (nowe) gotowe :D
Jest na mininova.org (torrent). Poza tym jak nie masz emula to zaistaluj, nic Ci samo do komputera nie wskoczy.
"a jeśli czytasz napisy to raczej patrzysz i bardziej sie na nich koncentrujesz..." - zgodze się szczególnie jak jest duzo gadania jak to jest w GNW, plus jakiś "tłumacz" przetłumaczy wszysko jak leci nic nie zredaguje, plus dobierze czas wyświetlania taki jaki teksyty angielskie z których tłumaczył i męczarnia jest konkretna