my na forum wisterial.fora.pl
http://www.wisterial.fora.pl/ogloszenia-administracji,13/you-re-invited-to-despe rate-nights-rozklad-jazdy,2005.html
Ja będę oglądać już niebawem od początku :).. Tylko jak skończę praktyki, to w sierpniu zaczynam :)
Skończyłaś z oglądaniem od samego początku czyli Ci się nie podobało czy obejrzałaś już wszystkie odcinki od samego początku, bo nie za bardzo rozumiem zdanie.
o.O może dla Ciebie, jeśli nie potrafisz zrozumieć zdania...
widzę, że lubisz prowokować innych użytkowników w różnych tematach. Skończ lepiej z taką taktyką...
Mam nadzieję, że zrozumiałeś, a jak nie to przeczytaj to jeszcze raz.
po raz szósty? wow:D ale pewnie ja kiedyś też będę oglądać po raz szósty oglądać:D
Nom po raz szósty, tak wciąga że nie mogę żyć bez tego serialu :).. Zajebistyyyy :**
Dokładnie. Coś mi się wydaje, że mimo tego, iż zakończyli emisję, serial nadal będzie mi towarzyszył. Zważywszy na to, że na horyzoncie nie ma nic godnego uwagi, co mogło by zapchać tą "dziurę" po DH. No poza Anatomią Prawdy, ale już mi troszeczkę tematyka medyczna zbrzydła.
O proszę, góra z górą się nie zejdzie... Tu się Pana nie spodziewałam, szczerze mówiąc :).
A to dlaczego? :) To, że często gęsto przesiaduję na forum TWD to nie znaczy, że inne pozycje poszły w odstawkę. Co do Gotowych to niedawno miałem możliwość nadrobienia kilku sezonów w tym właśnie 8. Cóż, pech chciał, że zakończono emisję DH więc żadnych nowych, ciekawych tematów tutaj nie zakładano, a co za tym idzie się nie wypowiadałem.
Ja :D Właśnie ściągnęłam wszystkie sezony, zgrałam na dvd i robie sobie maratony z Desperatkami :) Jest to chyba jedyny serial od którego nie mogę się uwolnić :)
Wiem, że mnie nie pytasz, ale c h o m i k u j (kropka) pl ma cały serial + 7 odcinków specjalnych. Przynajmniej miał, gdy ja pobierałem.