PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117711
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

once again? :>

ocenił(a) serial na 10

kto oglada gotowe jeszcze raz? :D:D

mariaxik

my na forum wisterial.fora.pl

http://www.wisterial.fora.pl/ogloszenia-administracji,13/you-re-invited-to-despe rate-nights-rozklad-jazdy,2005.html

ocenił(a) serial na 10
michu1945

jaaaaa :) jestem juz na 4 sezonie :)

ocenił(a) serial na 10
mariaxik

Ja będę oglądać już niebawem od początku :).. Tylko jak skończę praktyki, to w sierpniu zaczynam :)

kindzia160294

skończyłam oglądać od samego początku :)

dreamsare

Skończyłaś z oglądaniem od samego początku czyli Ci się nie podobało czy obejrzałaś już wszystkie odcinki od samego początku, bo nie za bardzo rozumiem zdanie.

michu1945

po zakończeniu 8. serii, rozpoczęłam oglądanie serialu 'Gotowe na wszystko' od początku.

dreamsare

AHA. Dziękuję i zdrówka życzę.

michu1945

o.O może dla Ciebie, jeśli nie potrafisz zrozumieć zdania...
widzę, że lubisz prowokować innych użytkowników w różnych tematach. Skończ lepiej z taką taktyką...
Mam nadzieję, że zrozumiałeś, a jak nie to przeczytaj to jeszcze raz.

dreamsare

AHA. Dziękuję i zdrówka życzę.

michu1945

AHA. Ja również życzę dużo zdrówka!!

użytkownik usunięty
mariaxik

Tez ogladam od poczatku :-) jestem na 6 sezonie

ocenił(a) serial na 8
mariaxik

też zaczęłam oglądać po raz drugi, kończę 1 sezon:)

ocenił(a) serial na 10
orianne

Wreszcie oglądam po raz szósty pierwszy sezon :)..

ocenił(a) serial na 8
kindzia160294

po raz szósty? wow:D ale pewnie ja kiedyś też będę oglądać po raz szósty oglądać:D

ocenił(a) serial na 10
orianne

Nom po raz szósty, tak wciąga że nie mogę żyć bez tego serialu :).. Zajebistyyyy :**

ocenił(a) serial na 9
kindzia160294

Dokładnie. Coś mi się wydaje, że mimo tego, iż zakończyli emisję, serial nadal będzie mi towarzyszył. Zważywszy na to, że na horyzoncie nie ma nic godnego uwagi, co mogło by zapchać tą "dziurę" po DH. No poza Anatomią Prawdy, ale już mi troszeczkę tematyka medyczna zbrzydła.

ocenił(a) serial na 9
tomb2525

O proszę, góra z górą się nie zejdzie... Tu się Pana nie spodziewałam, szczerze mówiąc :).

ocenił(a) serial na 9
Dziubla

A to dlaczego? :) To, że często gęsto przesiaduję na forum TWD to nie znaczy, że inne pozycje poszły w odstawkę. Co do Gotowych to niedawno miałem możliwość nadrobienia kilku sezonów w tym właśnie 8. Cóż, pech chciał, że zakończono emisję DH więc żadnych nowych, ciekawych tematów tutaj nie zakładano, a co za tym idzie się nie wypowiadałem.

mariaxik

Pochwalę się, oglądnęłam DH drugi raz od samego początku ;)

ocenił(a) serial na 9
mariaxik

ja chyba ze 4 razy ogladalam od samego poczatku :p

ocenił(a) serial na 10
mariaxik

Ja :D Właśnie ściągnęłam wszystkie sezony, zgrałam na dvd i robie sobie maratony z Desperatkami :) Jest to chyba jedyny serial od którego nie mogę się uwolnić :)

ocenił(a) serial na 10
x3kuniax3

a gdzie udało Ci się sćiągnąć? ja probuje i nie moge nigdzie znalesc;/

mariaxik

Wiem, że mnie nie pytasz, ale c h o m i k u j (kropka) pl ma cały serial + 7 odcinków specjalnych. Przynajmniej miał, gdy ja pobierałem.

ocenił(a) serial na 10
mariaxik

Dokładnie :) Ja pierwszy sezon ściągam z t o r r e n t y. o r g i t o r r e n t c i t y. p l. A resztę jak już jedna osoba napisała z c h o m i k u j :)