PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

sezony 1-4 lepsze

ocenił(a) serial na 9

jestem przy 5 tym sezonie i jakos mi sie nie podoba.Tak jak mnie wciagał serial, a teraz przestał.Co prawda nie ogladalam sezonu 6,7,8 ale juz po 5 -tym widze ze serial zmienił sie na gorsze.

jude119

UWAGA! To tylko moje odczucia.

W sezonie szóstym i ósmym serial wrócił do formy. Sezon piąty to nic w porównaniu do siódmego, który to jest katastrofalny. Nie dość, że powtórzyli w obydwu motyw ciągnięcia się tajemnicy do połowy sezonu to dwa razy użyli motywu zemsty. Serial jako całość uważam za genialny i życiowy. Potknięcia zdarzają się każdej produkcji.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Rozumiem,troche mnie pocieszyles :) Lubilam pare Susan i Mike a tu znowu sie rozstali w 5 sezonie.Bree tez sie zmieniła szkoda...
Eddie tez.lubialam jako wredną desperatke swietnie jej to wychodzilo.Gaby strasznie zmarniala,wogule stracila glowne cechy ktore ją wyrózniały no jakas masakra ten 5 -ty sezon.Nawet jesli chodzi o fabule wczesniejsze sezony byly ciekawsze.A co z Zackiem i Paulem?
Mam nadzieje ze po obejrzeniu do konca sie znow przkoanm do serialu .Tylko bez spoilerow prosze...jesli ktos odpowie

jude119

100 procent fabuły przy postaciach epizodycznych i w niektórych artykułach dotyczących głównych postaci zostało opisanych w polskiej wikipedii. Chcesz wiedzieć co z Zachem lub Paulem? Wpisz w wikipedię "Paul Young (Gotowe na wszystko)" oraz "Znajomi rodziny Young#Zach Young".

ocenił(a) serial na 10
jude119

Zach porwóci chyba w 7 sezonie na moment, za to cały 7 sezon kręci się wokół Paula. Ja z tych pozostałych sezonów uważam że 5 i szczególnie 6 są jeszcze w miarę dobre. 7 jest słaby - poza odcinkiem z zamieszkami i finałem, natomiast 8 jest moim zdaniem dobry do połowy, potem katastrofa. I w końcu odcinek ostatni, kończący serial (23) - genialny.

ocenił(a) serial na 10
jude119

Ja też nie lubię sezonu 5 :P może przez ten przeskok czasowy. Albo mam uraz do tego durnego lektora z Fox Life :P