PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118174
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

A mnie się tak jakoś wydaje, że podmieniony bedzie Eddi z synem Lynett, chyba mu jest Parker.Wątek mówi, ze to było bardzo dawno temu. Nie wydaje mi się, że to np. MJ, za młody jest...po za tym jest kilka za...np. po porodzie Linett mówi: "gdybyś byl miom synem to ..." STAWIAM NA EDDIEGO.

ocenił(a) serial na 9
EdytaAAA

Ale na ten temat dyskusję prowadzi się gdzie indziej, nie warto zaśmiecać forum...

ocenił(a) serial na 9
Its_my_prerogative

Poza tym, do jasnej ..., nauczcie się pisać SPOILER.
Ale to był najlepszy przykład bezmyślności ze strony użytkownika, dodawać spoiler w tytule.

ocenił(a) serial na 10
Its_my_prerogative

a gdzie jest prowadzony wątek odnośnie zamiany dzieci? bo to ciekawe jest...ja stawiam na kogoś od bree

EdytaAAA

Przedstawie wam proste obliczenia: koniec fabuły szóstego sezonu MINUS rok urodzenia postaci DAJE WYNIK liczby lat jaką żyje.

Sam Allen: 2015 - 1987 = 28 lat
Andrew Van De Kamp: 2015 - 1988 = 27 lat
Danielle Van De Kamp/Katz: 2015 - 1989 = 26 lat
Julie Mayer i Zachary Young: 2015 - 1990 = 25 lat
Eddie Orlofsky: 2015 - 1994 = 21 lat
Preston i Porter Scavo: 2015 - 1998 = 17 lat
Parker Scavo: 2015 - 1999 = 16 lat
Penny Scavo: 2015 - 2003 = 12 lat
MJ Delfino: 2015 - 2008 = 7 lat
Juanita Solis: 2015 - 2009 = 6 lat
Celia Solis: 2015 - 2010 = 5 lat
Paige Dash: 2011 - 2008 = tylko 3 lata

Będzie teraz wam łatwiej mówić kto mógł być... PODMIENIONY.

michu1945

MJ Delfino i Evan Mayer: 2015 - 2008 = 7 lat

michu1945

Wydawalo mi się, ze Edi ma 18 lat i jest rowiesnikiem bliżnikow scavo.
Wychodzi na to,że jakis mlody byl jeden z nich kiedy chcial brac slub

ocenił(a) serial na 9
EdytaAAA

Podmienione mogą być MJ Delfino i córka Dave'a. Urodzili się w tym samym dniu i w tym samym szpitalu. Scenarzyści powiedzieli ,że to ma być najbardziej wyciskający łzy odcinek całej serii, a jak wiadomo to Mike był sprawcą wypadku ,w którym zginęła ta dziewczynka (czyli domniemana córka Mike'a i Susan). Tak jakby z jego winy zginęło jego dziecko. Ale czy będą jeszcze wracać wątku z 5 sezonu...?

ocenił(a) serial na 9
Gosia_0809

Rację możesz mieć. Ale by było...

Gosia_0809

wydaje mi się to raczej mało prawdopodobne - ze względu na różnicę płci... Matka po porodzie pyta o płeć, bądź też lekarz informuje: to chłopiec lub ma Pani zdrową dziewczynkę, itd. No i co - potem się niby nikt nie zorientował, że ze zdrowej dziewczynki zrobił się chłopiec????? Eeeee.... byłoby to grubymi nićmi szyte....

moniczekw

Może po prostu pomylono dzieci jednej z postaci z serialu, z bliżej nie określonym innym dzieckiem? Wszak w ostatniej części serii 6 jeden z pracowników szpitala mówi - znam JEDNĄ z tych rodzin, mieszkam na tej samej ulicy...
W końcu muszą to być dzieci urodzone mniej więcej w tym samym czasie, a żadne z bohaterek nie chwaliły się dotychczas, że leżały razem na porodówce (chyba nie, przynajmniej ja nie kojarzę takiego faktu)...

Może MJ Delfino i Evan Mayer? hehe

moniczekw

to raczej mało prawdopodobne, chodzi mi o tak młody wiek np MJ. ta kobitka zmarła ze starości i już dawno zrezygnowała z funkcji pielęgniarki wiec ta zamiana była bardzo dawno temu czyli moim zdaniem powyżej 15 - 20 lat

EdytaAAA

A mi się wydaje, że wcale nie tak dawno zrezygnowała z funkcji pielęgniarki... Przecież na początku tego odcinka w jej wspomnieniach-migawkach z przeszłości widać jak krząta się po szpitalu podczas porodu i połogu prawie wszystkich bohaterek serialu, a na pewno była tam Gabby, która ma najmłodsze dzieci... Skoro wtedy jeszcze pracowała, to zamiana młodszych dzieci też jest możliwa...
Ale nie upieram się przy MJ, bo to by nie było ani tak dramatyczne ani "wyciskające łzy" jak to ktoś wyżej napisał... Może Eddie jest faktycznie synem Lynette?

moniczekw

dajmy sie zaskoczyć:)
juz nie moge się doczekać kolejnej serii, ma nadzieje , że szczenki nam opadną...

moniczekw

Też myślę, że to może być ktoś nowy, a nie dwoje dzieci z WL

ocenił(a) serial na 10
EdytaAAA

ja stawiam na córkę Gabi i zamiana bedzie z córka nowej bohaterki granej przez Williams :>
podobne sa jakby nie patrzec :))

i tłumaczyło by to w jaka postac ona sie wcieli ;)

ocenił(a) serial na 9
fnh81

Moja pierwsza mysl: Celia, corka Gabi... Moze dlatego, ze pokazali ja zaraz po tym, jak ta pielegniarka opowiedziala co sie stalo. Ale tak naprawde to nie mam pojecia, musimy odczekac a to potrwa. Niestety.