PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408316
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

7/10

ocenił(a) serial na 9

Na razie serialowi daje tylko 7/10
Jedyne co w pierwszym odcinku budziło mój niepokój to to ze chciano za dużo informacji upchać w jednej części , co skończyło się słabą budową treściowo – psychologiczną bohaterów.
Koniecznie chciano pokazać wszystkie postacie , takie odnoszę wrażenie.
Jednak obsada oraz sposób realizacji daje jakieś nadzieje na przyszłe odcinki więc warto obejrzeć i się przekonać.

ador2

Na jeden odcinek przypada 70 stron książki. Zwalniając teraz, przyspieszyliby jeszcze bardziej później. Wszystkie pokazane postacie zostały przedstawione w książce, serial na niej się opiera, wiedziałeś? Zmiany można policzyć na palcach jednej ręki.

ocenił(a) serial na 7
Wiezimag

Aż przykro mi się zrobiło,że znam już książkę;)Szykuje się bardzo wierna ekranizacja i rewelacyjny serial.Mam tylko nadzieję,że budżetu styknie na sceny batalistyczne.Daję minus za Daenerys.Na ekranie jakoś mnie irytowała.

ocenił(a) serial na 10
ador2

"Koniecznie chciano pokazać wszystkie postacie"
Hehe nie wiem czy nawet 1/5 pokazali z tych ważniejszych:)

ocenił(a) serial na 9
Mr_Pink____

Chodzi oto że ja tej książki nie czytałem i i wyrażam obiektywną opinię bez oparcia o ilośc domniemanych bohaterów , ilośc kartek czy wagę książek w kilogramach.
Bez znajomości ksiązki nadal twierdzę że bohaterów potraktowano płytko i jałowo czego nie usprawiedliwia ilość odcinków.
Jednak serial zapowiada się dobrze , polecam go szczeże i prosze o nie atakowanie mojej skromnej osoby za tą trochę negatywną opinię.

ador2

A za ortografię można?

ocenił(a) serial na 9
Pan_Nawrocki

Takie pytanie świadczy o Panu Panie Nawrocki - raczej słabo

ocenił(a) serial na 7
ador2

Podobnie jak o tobie Twoja ortografia. ;)

ocenił(a) serial na 9
proud_pl

Tobie z dużej twoja z małej - off topic

ocenił(a) serial na 7
ador2

Kropka na końcu, a tak się pisze: "off-topic" (lub w ostateczności: "offtopic"). ^_0

ocenił(a) serial na 9
ador2

Ja też nie czytałam ksiażki, ale jakoś nie przeszkadzało mi to przedstawienie bohaterów. Wiadomo, że w pierwszym odcinku chodzi tylko o jakieś tam przedstawienie bohaterów, a w następnych odcinkach ich charaktery zostaną ukazane bardziej dogłebnie. Zgadzam się, że serial zapowiada się dobrze, a nawet świetnie;)